İL KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

İL KOORDİNASYON TOPLANTISI YAPILDI

Kayseri`de, 2014 yılı 3. dönem il koordinasyon toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Orhan Düzgün, "Haziran ayı sonu itibariyle 2014 yılında 706 proje için toplam 834 milyon TL yatırım öngörülmüş ve toplam 304 milyon TL harcama yapılmıştır" dedi.

Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı toplantı salonunda yapılan 2014 yılı 3. dönem koordinasyon toplantısına, Vali Orhan Düzgün, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, Daire Müdürleri ve İlçe Belediye Başkanları katıldı. Toplantıda konuşan Vali Orhan Düzgün, "Yatırımcı kuruluşlardan alınan iller yatırım projeleri izleme raporları ve yatırımcı kuruluş dönem raporlarının değerlendirilmesi ile elde edilen sonuçlara göre, ilimizde 30 Haziran 2014 tarihi itibariyle mahalli idareler yatırımlar hariç 468 proje için öngörülen 580 milyon TL ödenekten yaklaşık 190 milyon TL harcama yapılmıştır. Gerçekleşme oranı yaklaşık yüzde 33`dür" şeklinde konuştu.
Düzgün ayrıca, "Mahalli idarelerde ise, 2014 yılı Haziran ayı sonu itibariyle yaklaşık 253 milyon TL yatırım öngörülmüş, 114 milyon TL harcama yapılmıştır. Gerçekleşme oranı yüzde 45`dir. Böylece yatırımcı kuruluşların yatırımları ile mahalli idare yatırımlarıyla birlikte değerlendirildiğinde, Haziran ayı sonu itibariyle 2014 yılında 706 proje için toplam 834 milyon TL yatırım öngörülmüş ve toplam 304 milyon TL harcama yapılmıştır. Parasal gerçekleşme ortalama yüzde 36 civarındadır" diye konuştu.



“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı