İL MÜDÜRÜ ÖZER, ADANA YOLCUSU

İL MÜDÜRÜ ÖZER, ADANA YOLCUSU

KAYSERİ’DEN CUMA GÜNÜ AYRILACAK

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevzat Özer'in tayini Adana'ya çıktı. Özer’in Cuma günü ilimizden ayrılarak yeni görev yerine gitmek üzere ilimizden ayrılacağı öğrenilirken haber ekibimize yaptığı veda değerlendirmesinde “Kayseri’de heyecanla, tutkuyla ve sevdayla çalıştık. İnşallah yeni yerimiz olan Adana ilimizde de aynı şevkle ve arzuyla devletimizi temsil edeceğiz” ifadesini kullandı.

2016 yılından bu yana Kayseri Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görev yapan Nevzat Özer'in tayini Adana'ya çıktı.

Psikolojik Danışman ve Rehberlik Uzmanı ve Yozgat doğumlu olan, Ön lisansını Anadolu Üniversitesi, Lisansını Atatürk Üniversitesi'nde tamamlayan  Özer’in Cuma günü ilimizden ayrılarak yeni görev yeri Adana’ya gideceği öğrenildi.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Özer haber ekibimize yaptığı veda değerlendirmesinde Kayseri’de heyecanla, tutkuyla ve sevdayla çalıştıklarını vurgulayıp, Adana İl Müdürlüğü görevine sayın bakanın tensipleri ile atandığını vurgulayarak şunları kaydetti. “Tabi, önce çok heyecanlıyım. Devletimiz, sayın bakanımızın tensipleriyle bir görev tevdi ettiler. Kayseri’de heyecanla, tutkuyla ve sevdayla çalıştık. İnşallah yeni yerimiz olan Adana ilimizde de aynı şevkle ve arzuyla devletimizi temsil edeceğiz. Bizler Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak yaralı ve hasarlı gönüller tamir eden bir bakanlığız. Hedef kitlemizde kadın, engelli, çocuk, şehit, gazi, yaşlı insanlarımız var. Bu hedef kitleye devletimizin hem şefkat yüzünü hem merhametli yüzünü gösteren önemli ve büyük bir bakanlığız. Kayseri benim için çok önemli bir yer. Burada iyi dostlar biriktirdim, arkadaşlarımız oldu. Sivil toplum kuruluşları, değerli basın mensupları başta Sayın valimiz, kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız, şehit ve gazi dernekleri başkanlarımızla uyumlu ve ahenk içerisinde çalıştık. Bundan sonra aynı enerjimizi, bilgi ve tecrübelerimizi inşallah Adana’da aktaracağız. Her ayrılık biraz buruktur ama işin içerisinde devlet varsa, ülke varsa arkamıza bakmadan verilen her türlü görevi yerine getirmek için canla, başla gece gündüz çalışacağız. Burada bir omzumda Erciyes, diğer omzumda Ali Dağı vardı, bunu çok gündeme getiririm. Çünkü bizler sorumluluğu büyük olan bakanlığız, vebali büyük olan bakanlığız. Bu sorumluluğumuz ve vebalimizi çok iyi biliyoruz. Kayseri ilimizde birçok derecede imza atmak nasip oldu çok şükür. Koruyucu ailede, evlat edinmede, evlilik öncesi eğitimlerinde yaptığımız projelerle, açtığımız programlarla çok şükür mevlam nasip eti. Bir psikolojik danışman olarak da bulunduğum yer Adana’da arkadaşlarımızla hassasiyetle çalışacağız inşallah.”



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor