İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NDE 2019’UN 2. YARISI DEĞERLENDİRİLDİ

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NDE 2019’UN 2. YARISI DEĞERLENDİRİLDİ

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DOÇ.DR. BENLİ: “EKİP ÇALIŞMASINA ODAKLANMALIYIZ”

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli Başkanlığında gerçekleşen toplantıda 2019’un 2. yarısında merkez ve ilçelerde yürütülen faaliyet ve yatırımlar mercek altına alınarak her yönü ile değerlendirildi. Toplantıda katılımcılara hitap eden İl Sağlık Müdürü Doç.Dr. Benli ekip çalışmasının önemine dikkat çekerek “Günümüzde mükemmel insan arayışı, yerini iyi ve doğru sistem arayışına bırakmıştır. İyi ve doğru sistemleri de, iyi ekipler meydana getirecektir. Bu yüzden ortak amaç unutulmadan, ekip çalışmasına odaklanılmalıdır” ifadesini kullandı.

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli Başkanlığında gerçekleşen toplantıda 2019’un 2. yarısında merkez ve ilçelerde yürütülen faaliyet ve yatırımlar mercek altına alınarak her yönü ile değerlendirildi. GETAT Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Özyalçın, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Ceylan, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. İsmail Kılıç, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Mesut Akdeniz, Personel Hizmetleri Başkanı Dr. Mustafa Salep, Kayseri Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İlhami Çelik, Kayseri Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. İsmail Altıntop, Başkan Yardımcıları, ilçe sağlık müdürleri, hastane idarecileri ve birim uzmanları iştirak etti.

Programın açılış konuşmasında, ekip çalışmasının önemine değinen İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Ali Ramazan Benli, “Günümüzde mükemmel insan arayışı, yerini iyi ve doğru sistem arayışına bırakmıştır. İyi ve doğru sistemleri de, iyi ekipler meydana getirecektir. Bu yüzden ortak amaç unutulmadan, ekip çalışmasına odaklanılmalıdır. İnsan yapısal olarak; bir aileye, bir çevreye ve bir gruba ait olmak ister. Bu aidiyetler içerisinde “İşimiz” de varoluş alanlarımızdan biridir. Kendimize, işimize ve ait olduğumuz ekibe saygı duymak durumundayız. İşimizdeki ekip çalışmalarının en güzel yanı, aidiyetliğin verdiği memnuniyetle birlikte başardık duygusudur. Ekip çalışmasının yanında sağlıklı iletişime de değinmek istiyorum. Bu konuda yapılan araştırmalar ortada: İş hayatında, başarının %85’i doğru iletişim, kusurların %75’i iletişim eksikliği, kayıpların %80’i ise kötü iletişimden kaynaklanıyor. İş hayatında başarılı olmanın temel kuralının ise saygı ve sevgi temelli bir yaklaşım olduğu açıkça ortadadır” ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmasının ardından, 2019 yılı içerisinde gerçekleşen faaliyetler ve yatırımların video eşliğinde izlendiği program, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

ERÜ Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı’na EMG Cihazı Bağışladı

Nöroloji Uzmanı Dr. Handan Bilgin: “Epilepsi hastalığı tedavi edilebilir”

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı