MHP İL TEŞKİLATINDA BAYRAMLAŞMA

MHP İL TEŞKİLATINDA BAYRAMLAŞMA

Kurban Bayramının ikinci gününde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il teşkilatı bayramlaştı. Parti binasında düzenlenen bayramlaşma törenine MHP İl Başkanı Mete Eke ve MHP üyeleri katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan MHP İl Başkanı Mete Eke, "Yine bir bayram günü birlikte olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Tabi ki bu bayram İslam coğrafyasını kuşatan, insanlığın hiç bir sıfatıyla bağdaşmayan, emperyalist, siyonist güçlerinin yine gerçek yüzlerini gösterdikleri bir süreçle karşı karşıyayız. Dolayısıyla bu bayramda Kerkük, Musul, Telafer perişan bir haldedir. Kan, gözyaşı ve sefalet maalesef burada kendini göstermektedir.Bayramları bayram yapan birlik, beraberlik ve dayanışmadır. Her zamankinden fazla bu birlik, beraberlik ve dayanışmaya ihtiyacımız var. Bu bayramın vesilesiyle tüm Kayseri halkının, Türk İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum. Bir daha ki bayramlara cenabı haktan niyazımız odur ki kan ve göz yaşı olmasın. Huzur ve barış olsun temennisini iletmek istiyorum" diye konuştu.


Eke sözlerinin devamında "Oynanan oyun büyük bir oyun. BOP projesi adı verilen bu süreçte, birileri büyük İsrail projesini kademe kademe gerçekleştirmek için programını yapmış. Bu programda Türkiye hükümeti zaman zaman dış politikada hatalar yapmıştır. İşte bu hatalar sonucunda da bugün sınırlarımız tabiri caizse kevgire dönmüştür. Teröristler orada mücadele ediyor, savaşıyor. Türkiye`ye dönüp adeta kendini bakıma alıyor. Yaraları sarılıyor, dinleniyor sonra tekrar gidiyor. Biz Milliyetçi Harekat Partisi olarak bu ülkenin bölünmemesi, bu ezanın susmaması, bu bayrağın inmemesi için 45 yıldır buradayız ve hep var olacağız" şeklinde konuştu.



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor