İLÇELERE PRESTİJLİ YATIRIM

İLÇELERE PRESTİJLİ YATIRIM

11 ilçeye yapılan kadın ve gençlik merkezlerinden sonra Pınarbaşı ve İncesu´ya da kadın ve gençlik merkezi yapılıyor.

Büyükşehir Belediyesi ilçelerin en prestijli binaları olan kadın ve gençlik merkezlerini yapmaya devam ediyor. 11 ilçeye yapılan kadın ve gençlik merkezlerinden sonra Pınarbaşı ve İncesu´ya da kadın ve gençlik merkezi yapılıyor. Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi´nin temeli 7 Nisan Cuma günü İncesu Kadın ve Gençlik Merkezi´nin temeli ise 8 Nisan Cumartesi günü atılacak. 8 Nisan Cumartesi günü ayrıca Sarıoğlan ve Palas Kadın ve Gençlik Merkezleri´nin tanıtımı yapılacak.
Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilhisar, Yahyalı, Develi, Hacılar, Sarız, Akkışla, Felahiye, Özvatan, Bünyan, Tomarza ve Sarıoğlan ilçeleriyle Palas beldesinde yapılan kadın ve gençlik merkezleri hizmete açıldı. Sarıoğlan ilçesiyle Palas Mahallesi´ne yapılan kadın ve gençlik merkezleri 8 Nisan Cumartesi günü yapılacak törenlerle kamuoyuna tanıtılacak.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, açılışı yapılan kadın ve gençlik merkezlerinin büyük ilgi görmesiyle ilçelerdeki sosyal hayatın canlandığını belirtti. Kadınlar ve gençlerin yoğun bir şekilde bu merkezlerden yararlanmaya başladığını ifade eden Başkan Çelik, başta yüzme havuzları, fitness salonları ve bu merkezlerde açılan KAYMEK kursları olmak üzere kadın ve gençlik merkezlerindeki tüm birimlerin büyük taleple karşılaştığını söyledi.
Kadın ve gençlik merkezlerinin ilçeler için çok önemli bir yatırım olduğunu belirten ve bu merkezlerin ilçelerin sadece bugününü değil geleceğini de değiştireceğini vurgulayan Başkan Çelik, ?Kadın ve gençlik merkezlerimiz ilçelerin en prestijli binaları oluyor. Hem güzel hem de çok fonksiyonel merkezler yaptık. Kadın ve gençlik merkezleri ilçelerimizde yaşayanların daha donanımlı bireyler olmasına katkıda bulunacak? dedi.
Kadın ve gençlik merkezlerini yapmaya Pınarbaşı ve İncesu ilçeleriyle devam edeceklerini dile getiren Başkan Mustafa Çelik, her iki ilçe için çok güzel projeler hazırlandığını ve en kısa sürede kadın ve gençlik merkezlerini yaparak halkımızın hizmetine sunacaklarını söyledi.
Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi´nin temeli 7 Nisan Cuma günü saat 13.30´te, İncesu Kadın ve Gençlik Merkezi´nin temeli ise 8 Nisan Cumartesi günü saat 15.00´te atılacak. Sarıoğan Kadın ve Gençlik Merkezi ile Palas Kadın ve Gençlik Merkezi de 8 Nisan Cumartesi günü yapılacak törenlerle tanıtılacak.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor