İLDEM SEMT POLİKLİNİĞİ

İLDEM SEMT POLİKLİNİĞİ

AKŞAMLARI DA AÇIK OLACAK

Melikgazi Belediyesince yaptırılarak ilçe sakinlerinin hizmetine sunulan ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı olarak faaliyet gösteren İldem Semt Polikliniği´nde artık  akşam saatlerinde de muayene  yapılabilecek?  Uygulamayı  kamuoyuna duyurmak  için  bir basın açıklaması  gerçekleştiren  İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli? 2018 Şubat ayı itibariyle hafta içi 16:00-23:00 saatleri arasında hafta sonu da 08:00-23:00 saatleri arasında İldem Semt Polikliniğimizde aile hekimlerimizle mesai dışı poliklinik hizmetini vermeye başladı? değerlendirmesinde  bulundu?

Melikgazi Belediyesince  yaptırılarak  ilçe sakinlerinin hizmetine sunulan ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesine bağlı olarak faaliyet gösteren   İldem Semt Polikliniği´nde akşam mesaisi  başlatıldı?                

Uygulamanın kamuoyuna  duyurulabilmesi  adına  İldem Semt Polikliniğinde  bir  basın açıklması gerçekleştiren İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, polikliniğin 2017 yılının Mart ayında hizmete başladığını ve mesai saatleri içinde birçok branşta hasta muayenesi, laboratuvar tetkiki, röntgen çekimi ve ağız diş sağlığı konusunda  bölge sakinlerine  hizmet verildiğini  hatırlatıp, Semt polikliniklerinin giderek önem kazandığına dikkat çekerek "Bu kapsamda İl Sağlık Müdürlüğü olarak İldem bölgesindeki sağlık sorunlarının çözümü noktasında araştırma ve çalışmalarımız sonucu şehir merkezine uzaklığı ve bölgenin giderek artan yerleşim yeri olması da göz önünde bulundurularak 2018 Şubat ayı itibariyle hafta içi 16:00-23:00 saatleri arasında hafta sonu da 08:00-23:00 saatleri arasında İldem Semt Polikliniğimizde aile hekimlerimizle mesai dışı poliklinik hizmetini vermeye başladı. Ek olarak İldem bölgesinde bulunan aile sağlığı merkezlerindeki esnek mesai uygulaması da devam edecektir? ifadesini  kullandı?

Basın  açıklamasına  iştirak eden Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´da  ?Kamuyla yerel yönetimlerin dayanışmasının en güzel örneklerinden birini burada sunduk. Müdürümüzle, başhekimimizle uyum içerisinde kamu kurumları ile bir çalışma yapıyoruz. Vatandaşlarımız bizden ?Saat 4´den sonra iğne yaptıracak yerimiz yok´ diye bizlerden talepte bulunduklarında bizde bu müjdeyi verince çok sevindiler. Burada önemli olan yapılan hizmetlerin herkesin içine sinmesidir. Sağlık sektöründe israf edecek kadar kaygısız değiliz. Bu anlayış içerisinde vatandaşlarımızın bu taleplerini müdürüme ilettiğimde gerekli adımları atılacağını söyledi ve bizleri de ümitlendirdi. Bu hayalimiz gerçeğe döndü. Meslektaşlarıma minnet duyuyor, teşekkür ediyorum. Onlar her zaman olduğu gibi fedakar insanlar? değerlendirmesinde  bulundu?



Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı

Uzmanlardan "hacamat" uyarısı:

ERÜ'de "Da Vinci" robotik cerrahi cihazı törenle açıldı