İLDEM`DE SOKAK KÖPEĞİ DEHŞETİ

İLDEM`DE  SOKAK  KÖPEĞİ  DEHŞETİ

İldem`de sokak köpeği dehşeti, son kurban genç bir kadın... İldem Cumhuriyet mahallesinde yaşayan vatandaşlar giderek saldırganlaşarak semt sakinlerine saldırmaya başlayan sokak köpeklerinden şikayetçi. En son genç bir kadını ısırarak yaralayan sokak

İldem Cumhuriyet Mahallesinde yaşayanlar,şu günlerde bir köpek ordusuyla adeta savaş halinde.Sabahın erken saatlerinde ortaya çıkan ve mahalle sakinlerine korku dolu anlar yaşatan sokak köpekleri  yüzünden mahalleli evinden çıkamaz olmuş…

Semt  sakinlerinden pek çok vatandaş bu köpek saldırılarıyla karşı karşıya kalıyor.Bir şekilde canını kurtarmayı başaranlar olsa da talihsiz olaylar da meydana gelebiliyor.İşte bu korkunç saldırıların son kurbanı  Elif Mızrak oldu...

25 yaşındaki talihsiz kadın dün sabah saatlerinde evinden çıkıp iş yerine giderken,köpek sürüsünün hışmına uğramış.Kolundan ve bacağından defalarca ısırılan talihsiz kadın,kaldırıldığı hastanede ilk tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edilmiş ve tedavisi evde sürüyor...   Evinde ziyaret ettiğimiz  genç kadın henüz yaşadığı olayın şokunu atlatamadığı için  kamera karşısına geçmek istemezken, yaşanan bu  `Köpek Dehşeti`nin  ardından  mahalle sakinleri   mikrofonlarımız aracılığı ile   belediyeden yardım isteyerek bu başıboş köpeklerin  barınaklara alınarak  islahının sağlanmasını   istediler...

Aybuke Yılmaz, “Burada çok köpek var. Geçenlerde bir bayana saldırdılar. Eğer yetkililerimiz köpekleri toplatırsalar seviniriz” dedi.

 

Ali Mızrak ise , “Sabah saatlerinde kızım işe gider iken cumhuriyet Mahallesinde  iki köpek arkadan çocuğuma saldırmışlar. Çocuğumu yere yıkmışlar. Çocuğum yüzü yaralanmaması için yere kapanmış.  Köpeklerin kızımın bacaklarına ısırarak  7-8 yerinden yaralanmıştır. Benim çocuğumun başına geldi.ç Başkasının başına gelemsin!” ifadesini kullandı.

 

Ahmet Eroğlu, “Köpekler akşam saatlerinde ortaya çıkıp, saldırıyorlar. Sokaktan geçene bile havlayıp kovalıyorlar” diye konuştu.

 

İlhamı Bey ise, “Sabahleyin çok fazla oluyor burada köpekler. Millete saldırıyorlar. Bu köpeklerin toplanmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Havva hanım ise,  “Buradaki köpeklerden çok rahatsızız. Markete bile gidemiyoruz. Sürekli önümüze falan çıkıyorlar. Bundan 6 ay önce annem işe gideriken önünü kesmişler. Komşular olmasa saldıracaklarmış.  Burdaki köpeklerin toplanmasını istiyorum” dedi.

 

Hasan Yılmaz, “Cumhuriyet Mahallesinde sabahlerin yürüyüşe gidiyorum. Bir suru köpek dolaşıyor. Hatta geçenlerde bir çocuğu kovalıyordular. Bu köpeklerin acil toplanmasını istiyoruz” dedi.



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”