İLİM YAYMA CEMİYETİ GENEL BAŞKANI TÜLÜN,

İLİM YAYMA CEMİYETİ GENEL BAŞKANI TÜLÜN,

"HIZLA BÜYÜYEN BİR YAPIYA SAHİBİZ"

İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tülün ile Kayseri Şubesi Başkanı Oğuz Memiş, yönetim kurulu üyeleri İl Müftüsü Şahin Güven Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ı makamında ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Ziyarete İlim Yayma Cemiyetinin özellikle Melikgazi Belediyesi´nin eğitim ve öğretime yaptığı çalışmalar Kayseri ilimize dolayısı ile Anadolu´nun kültür yaşamına katkı sağlayan, şahsiyetlere, tarihi mekanlara ve düşünce ve fikir insanlarına sahip çıkmasını yakından takip ettiklerini belirten İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Sayın Yusuf Tülün, İlim Yayma cemiyetin kamu yararına bir kuruluş olduklarını ve kısa sürede büyük hizmet ve çalışma sergileyerek takdir topladıklarını söyledi.

İlim Yayma Cemiyeti Genel Başkanı Yusuf Tülün ?kısa sürede binlerce kişiye çeşitli kurslar verdik. Hızla büyüyen bir yapıya sahibiz. 2 yıldır ilmi anlamda 2 bin kişiye; 50 değişik branşlarda kurslar verdik. Genel merkezimizin öncülüğünde Kayseri´ye yüksek öğretim yurdu yaptırma projemiz var. Bu proje kapsamında yer sorununu büyük ölçüde çözdük. Üniversiteler şehri Kayseri´de İlim Yayma Cemiyeti olarak üzerimize düşen görevlerin olduğu bilinci içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz´ dedi.

Melikgazi Belediyesi olarak kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ile dayanışmayı her zaman önemsediklerini ve işbirliği içerisinde çalışmanın Kayseri şehrimize büyük katkı sağladığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç da, ´Kayserimizde yerel olarak böyle güzide bir kuruluşun hayata geçmesi bizi mutlu etmiştir. Çalışmalarınızı yakından takip ve takdir ediyoruz´ dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti