İLİM YAYMA CEMİYETİ, YAZ OKULLARI KAPANIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

İLİM YAYMA CEMİYETİ, YAZ OKULLARI KAPANIŞ PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

İlim yayma cemiyeti yaz okulları kapanış programı düzenlenen etkinlikle tamamlandı. Programda çeşitli dallarda dereceye girenlere ödül verildi.

Kadir has kongre merkezinde gerçekleştirilen etkinliğe Kocasinan ilçe Müftüsü Esat Yapıcı, ilim yayma cemiyeti yetkilileri öğrenciler ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.

Etkinlikte konuşan Kocasinan ilçe Müftüsü Esat Yapıcı  ilçe müftülüğü  olarak yaz Kuran kurslarının ne demek olduğunu çok iyi biliriz. Hem öğrenciler açısından hem anne babalar açısından hem de öğreticiler açısından bir fedakarlıktır diyerek şöyle konuştu.

8 aylık yorgunluğun arkasından şimdi bir de yaz kursumu dediklerini çok duyduk. Ama biz o çucuklarımızı hakikaten o camii ortamlarında okul ortamlarında eğiterek ve eğlendirerek sıkmadan hem sosyal anlamda hem de dini anlamda eğitim vermeye çalışıyoruz. İçimizde anne babalar var. Şu hatıralarını çocuklarına anlatmıştır. İşte ben namazlığımı, dualarımı, okumalarımı camii de kursta öğrenmiştim diyen bir çok kere dile getiren anne babalar vardır. Dolayısıyla sevgili çocuklar sizin bu yaz kursunda zamanınızdan fedakarlık ederek almış olduğunuz bu eğitim ileride sizin açınızdan öyle şeyler sunacak ki belki şimdi farkına varamazsınız ancak ileride sizlerde bunu inşallah ilerde çocuklarınıza torunlarınıza anlatacaksınız. İlim Yayma Cemiyetinin bu yaz kursunda toplam 400 tane öğrenci var. Bunlar için imkanı sağlayan Şehit Ömer Halis demir Uluslar arası İmam Hatip Lisesi yönetici, idarecileri ve okul müdürüne çok teşekkür ediyorum. ?´ dedi.

Konuşmaların ardından  11. si tamamlanan kapanış programında  Kur´an-ı Kerim okundu.

Daha sonra  öğrencilere de katılım  belgeleri cemiyet yetkilileri tarafından verildi. 5´inci sınıf öğrencisi Utku Emre Kara´da katılım belgesini alarak öğretmenlerine teşekkür etti

HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı