İLİMİZ YÖNETİCİLERİNDEN MAÇIN YORUMU

İLİMİZ YÖNETİCİLERİNDEN MAÇIN YORUMU

Spor Toto Süper Lig´in 4.haftasında Kayserispor, Trabzonspor´u konuk etti.

 Sarı-kırmızılı ekip, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Vali Orhan Düzgün, ?33 bin kişilik stadyumda 5 bin kişi çok az kalıyor? dedi.
Spor Toto Süper Lig´in 4.hafta kapanış mücadelesinde Trabzonspor´u konuk eden Kayserispor, 85.dakikada yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.
VALİ DÜZGÜN, ?33 BİN KİŞİLİK STADYUMDA 5 BİN KİŞİ ÇOK AZ KALIYOR?
Maçın ardından konuşan Vali Orhan Düzgün şunları söyledi: ?Üzücü bir yenilgi aldık. Kayserispor bu maçtan en az bir puan çıkarabilecek şekilde oynadı. Maçın 85. dakikasında talihsiz bir gol yedik. Ama hem Kayserispor taraftarı hem de Trabzonspor taraftarı centilmence bir tavır sergilediler. 38.dakikada Trabzonspor taraftarlarının, Kayserispor´a olan tezahüratları, 61.dakikada Kayserispor taraftarının Trabzonspor lehine olan tezahüratları gerçekten gurur vericiydi. Önemli olan ülkemizin bütünlüğü yani doğusuyla batısıyla, kuzeyiyle güneyiyle sporun bir kardeşlik olduğunu unutmadan bu maçların oynanmasıdır. Gönlümüz Kayserispor´un galibiyetini arzu ediyordu. İnşallah bundan sonra ki maçlarda, Kayserispor taraftarına hak ettiği puanları hediye eder. Buradan Kayserispor taraftarını stadyumlara davet ediyorum. Seyirci sayısı stadyumun büyük bir bölümün boş olduğunu gösteriyor. Bundan sonraki süreçte, Kayserili vatandaşlarımızın takımlarını daha çok destekleyeceklerini düşünüyorum.?
MİLLETVEKİLİ ÇALIŞ, ?KADINLARIMIZI MAÇA BEKLİYORUZ?
AK Parti Kayseri Milletvekili Havva Çalış Talay ise şöyle konuştu: ?85 dakika boyuncu çok güzel bir mücadele seyrettik. 85.dakikada bir gol yedik ama bundan sonraki maçlarda inşallah takımımızı UEFA´ya kadar taşımayı planlıyoruz. Bayan vekil olduğumu için bayan seyircinin çok az olduğunu gördüm. Bir daha ki maça bayanlarla daha güçlü olarak takımımızı desteklemeye geleceğiz. Her iki takımı da kutluyorum. Kayserispor´dan bundan sonraki maçlarda galibiyet bekliyoruz.?



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’