İLİMİZ YENİ YILA GÖÇÜK İLE UYANDI

İLİMİZ YENİ YILA GÖÇÜK İLE UYANDI

Gece 02.00 sularında Eski Sanayi Bölgesi 3. Cadde’de bulunan 3 katlı Hırdavatçı dükkanı henüz belirlenmeyen nedenle çöktü. Göçükte can kaybı yaşanmazken maddi hasarın büyük olduğu öğrenildi. Göçük yerinde inceleme yapan Kocasinan Belediye Başkanı M

Edinilen bilgiye göre,  2015 yılın ilk saatlerinde Eski Sanayi Bölgesi 3. Cadde’de bulunan 3 katlı Hırdavatçı dükkanında , henüz belirlenmeyen nedenle çöktü. Olay da can kaybı yaşanmazken büyük maddi hasar oluştu. Olay sonrası polis ekipleri güvenlik önlem alırken esnaflar da göçük altında kalan ürünleri çıkarttılar. Göçüğün olduğu yerde yol karşılıklı trafiğe kapatıldı. Olay yerini incelemeye gelen Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, işletme sahibiyle görüşerek konuyla ilgili bilgi aldı.

Göçük yerinde bir konuşma yapan Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yeni yılın ilk gününde böyle bir sıkıntılı ile işe başlamalarının çok üzüntü verici olduğunu belirterek, “Hamd olsun can kaybı yok. Allah göstermesin herhangi bir yaralanma veya ölümün olmaması sevindirici. Bu yapılar 1950’li yıllarda yapılan yapılardır. Zamanın teknolojisiyle düz demir ile yapılan  inşaatlardır. Bu tür kazaların olması muhtemel. Zaten bizim bu bölgede özellikle kentsel dönüşüm yapma ihtiyacı olmuş durumda. İnşallah Rabbim bundan beter durum göstermez. İnşallah işletme sahibiyle birlikte bu sıkıntıyı gidermeye çalışacağız. İşletme sahibine Geçmiş olsun” ifadesini kullandı.

 ‘Veren Allah, alan Allah’ diye  sözlerine başlayan İşletme Sahibi Orhan Ünlüsavran ise, “yıkılacağını düşünmüyorduk. Şuan ne kadar maddi hasar olduğunu tespit edemedik. 65 yıllık yapıydı. Biz de 8-10 sene oldu işletiyorduk,” diye konuştu.

Öte yandan gün boyu en kaz kaldırma çalışması devam etti.



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi