İLİMİZE 2 YENİ VALİ YARDIMCISI ATANDI

İLİMİZE 2 YENİ VALİ YARDIMCISI ATANDI

5 İLÇENİN KAYMAKAMI DEĞİŞTİ

İçişleri Bakanlığınca yayınlanan 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 403 mülki idare amirinin görev yerleri liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi. Kararname kapsamında İlimize 2 yeni Vali yardımcısı atanırken, 5 ilçemizin Kaymakamı da değişti.

İçişleri Bakanlığınca yayınlanan 2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile yurt genelinde 403 mülki idare amirinin görev yerleri liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi.  İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatında görevli 10 mülki idare amirinin yerleri değiştirildi, 13 kaymakam ve 4 vali yardımcısı bakanlık merkezinde değişik görevlere getirildi. Bakanlığın merkez ve taşra teşkilatında görevli 29 mülki idare amiri ise yapılan değerlendirmeler neticesinde mülkiye müfettişliğine atandı. Merkezde görev yapan 4 mülki idare amirinin, vali yardımcılığı ve kaymakamlığa atamaları yapıldı. Söz konusu kararname ile geçen dönemde de uygulanmasına gayret edilen atamalar ile vali yardımcıları kaymakamlık görevine getirilerek bu kapsamda 616 olan vali yardımcısı sayısı 3 yıllık süreç içerisinde 315´e indirildi.

2019 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile ilimizden bir Vali Yardımcısı giderken, 2 yeni Vali Yardımcısının ataması ilimize gerçekleşti?  Yine aynı kararname ile 5 ilçemizin Kaymakamları da değiştirildi?

Söz konusu değişikliler kapsamında Kayseri Vali Yardımcısı Mustafa Çek Balıkesir Vali Yardımcılığı görevine atanırken;  Buca Kaymakamı Fecri Fikret Çelik, Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç Kayseri Vali Yardımcısı olarak atandılar?

Ayrıca Kocasinan Kaymakamı Mustafa Kılıç Yalova Vali Yardımcılığı görevine atanırken, Kocasinan İlçesi Kaymakamlığı´na Manisa ? Gölmarmara Kaymakamı Hüseyin Karameşe atandı? Bu kapsamda Sarız İlçesi Kaymakamlığına Konya- Akören Kaymakamı İhsan Maskar, İncesu Kaymakamlığına Bilecik Hukuk Müşaviri Mustafa Kemal Özgün atanırken Sarıoğlan ve Özvatan kaymakamları da değiştirildi?



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”