İLKLERİN BELEDİYESİ KOCASİNAN

İLKLERİN BELEDİYESİ KOCASİNAN

DAHA SAĞLIKLI NESİLLER İÇİN ÇALIŞIYOR

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri´de yine bir ilki gerçekleştirerek ?Okul Temizlik Hijyen Ekibi´ uygulamasını başlattı. Başkan Çolakbayrakdar, uygulamayı Av. Ahmet Ulucan İlköğretim okulunda düzenlenen törenle tanıttı.
Avukat Ahmet Ulucan İlkokulu´nu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dileyen Başkan Çolakbayrakdar, öğrencilerin sevgi gösterileri ve tezahüratlarıyla karşılandı. Öğrencilerle tek tek sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar´a, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu ve Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Duran eşlik etti.
?2016-2017 Eğitim-Öğretim yılımızın eğitim camiasına, öğretmenlere, öğrencilere ve tüm velilere hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.? diye sözlerine başlayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, eğitim camiasına başarılı bir yıl temennisinde bulundu.
Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi olarak her zaman ilkleri yapmayı hedeflediklerini vurgulayarak, ?Kayseri´de yine bir ilki gerçekleştirerek, uygulamanın tanıtımını yapıyoruz. Burada sadece, fiziki temizlikle kalmayacağız, bunun yanında mekanların hijyenik temizliğini de yaptırarak dezenfektasyon sağlayacağız. Daha sağlıklı bir nesil yetiştirilmesi ve çocuklarımızın daha iyi bir gelecekte yürüyebilmeleri için elimizden gelen her turlu gayretin içerisindeyiz. Biz her alanda özelikle eğitim noktasında yapılacak her turlu yatırımın yanındayız. Gençler için yapılacak bütün projelere katkı vermek için hazırız. Biz, sizlerle birlikteyiz.? ifadelerini kullandı.
Başkan Çolakbayrakdar, sözlerinin devamında ?Okul Temizlik Hijyen Ekibi´ uygulaması hakkında detaylı olarak şu bilgileri verdi: ?İlçe sınırları içerisindeki okulların sıhhi mekan temizliklerini 3 farklı ekip gerçekleştirecek. Haftada bir de mikroorganizmalara karşı hijyen temizliği yapacaklar. Her bir ekipte 4 farklı kişi temizlik hizmeti verecek. Bununla birlikte ekiplerin başında bulunan, konularında uzman biyolog, ziraat mühendisi ve sağlıkçılar da denetim yapacak. Sağlık Bakanlığı ile Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından akreditasyonu ve sertifikası yapılmış olan ürünlerle hizmet sunulacak.?
Daha iyi yarınlar için öğrencilere nasihatlerde de bulunan Başkan Çolakbayrakdar, ?15 Temmuz´da çok acı bir olayla karşılaştık. Sevgili gençler hiçbir şekilde tertemiz beyinlerinizi kimseye kiraya vermeyin ve emanet etmeyin. Eğer ki birileri suistimal ederse maalesef acı neticeler oluşuyor. Çocuklarımızın bunun önüne geçmesi, iyi ve doğru bilgilere ulaşması noktasında kıymetli öğretmenlerimize çok büyük görevler düşüyor. Bundan sonra elbirliğiyle çocuklarımızı daha iyi yetiştirerek, vatanını, milletini seven, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan nesiller oluşmasını sağlayacağız. Aydınlık geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi yarınlara hazırlayacağız.? şeklinde konuştu.
Başkan Çolakbayrakdar sözlerini, ?Avukat Ahmet Ulucan İlkokulu´nda başlattığımız ve Kocasinan sınırları içerisindeki bütün okullarımızda devam edecek olan bu projenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum? diyerek noktaladı.
Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, eğitim öğretim dönemi başında Kocasinan Belediyesi´nin göstermiş olduğu uygulamayı takdire şayan olarak niteleyip, ?Hizmetlerinde öğrencilerin sağlığı ve eğitimine önem vererek, öğrencilere devamlı destek veren Kocasinan Belediyesi´ne teşekkür ediyorum.? dedi.
Avukat Ahmet Ulucan İlkokul Müdürü Hakan Yüksel de ?Hijyen ve temizlik ile ilgili uygulamasında İlk olarak bizim okulu tercih ettiği için Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a teşekkür ediyorum.? ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Başkan Çolakbayrakdar ve beraberindekilerin, okul içerisinde yer alan ?15 Temmuz 2016 Demokrasi Zaferi´ adlı sergiyi gezmesinin ardından ziyaret noktalandı.
Kocasinan Belediyesi ekipleri de, Avukat Ahmet Ulucan İlkokulu öğrencilerine İkram Çeşmesi´nden limonata dağıttı.



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti