İLMEK İLMEK HİZMET

İLMEK İLMEK HİZMET

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesi fuayene ve sergi salonu alanında herkesi kucaklayan bir kokteyl düzenleyerek teşekkür etti.

31 Mart gününden itibaren yoğun bir ilgi,  telefon ve ziyaret trafiğine maruz kaldıklarını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, tebrik ziyaretine gelen misafirlerle tek tek tokalaşarak sohbet etti.

Kokteylin açılış konuşmasını yapan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu"Bir yerel seçimin daha huzur ve güven içerisinde tamamladık. Bundan sonra Kayseri´yi ilmik ilmik hizmet ve yatırımlarımız ile işleyemeye devam edeceğiz. Kayseri artık bize emanet. Melikgazililer Melikgazili olma farkındalığını nasıl hissediyor ve yaşıyor ise bundan sonra her mahallesi, her sokağı ve alanı farkındalığın farkını yaşayacaktır. Hepinize vermiş olduğunuz gönüldaşlığınızdan ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Kendisine yakışan bir anlayış içerisinde güler yüzlü, fedakâr çalışan ekibi ile birlikte her şeyden önce bizlere her zaman yardımcı olan teşkilatlarımızın ve başkanımızın içerisinde bulunduğu yönetim kurulundaki kardeşlerimize minnet duyuyorum, teşekkür ediyorum. Şimdi çalışma zamanı çünkü bizim hem sorumluluğumuz hem de görev yükümüz artmıştır" dedi.

Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, düzenlenen kokteyl de katılımcılar ile hatıra fotoğrafı ve selfi çektirdi.

109 YILLIK KAYSERİ BASIN TARİHİ BASIN MÜZESİ İLE BELGELENECEK

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu´nu makamında ziyaret ederek tebrik ettiler ve başarı temennisinde bulundular.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ziyaretlerinde, KAYSERİ BASIN MÜZESİ ile çok nadir ve anlamlı bir çalışma sergileyeceklerini ve Melikgazi belediyesince tahsis edilen tarihi yapı içerisinde 109 yıllık bir geçmişi bu müzede sergileyeceklerini söyledi.

Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyelerin bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, gazetecinin kamu yararına ve kamu adına görev yaptığını, dolayısı ile toplumun her kademesini ilgilendirdiğini ve bilgilendirdiğini kaydetti.

Toplum adına haber peşinde olan ve gündemi belirleyen, toplumu bilgilendirmesi yanında haber ve yazıları ile bilinçlendiren medya çalışanların kamu adına görev yaptıklarını ifade eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu "Melikgazi Belediyesinin hizmet ve yatırımlarını Kayseri hatta Türkiye ve dünya kamuoyuna aktaran, tanıtan ve bilgilenmelerine vesile olan gazeteci arkadaşlara teşekkür ediyorum. Kamu adına yapılan çalışmanın kamu yararına olabilmesi için haberler tarafsız, adil, cevap hakkı tanıyan haber yapılması gerekmektedir. Her mevsim şartlarında ve her ortamda görev yapan gazeteciler kamuoyunu aydınlatma adına birçok kez hayati tehlike ile karşı karşıya kalabilmektedir" dedi.

 Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve Yönetim kurulu Üyeleri bir süre sohbet ettiler ve gündemi değerlendirdiler, günün anlamına istinaden hatıra fotoğrafı çekildiler.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”