İLMEK BU VEBALİN ALTINDAN NASIL KALKACAK

İLMEK BU VEBALİN ALTINDAN NASIL KALKACAK

İYİ PARTİ İL BAŞKAN YARDIMCISI ATAMAN: “RAHAT HİZMET EDEMİYORSA NEDEN 700 BİN LİRALIK MAKAM ARACI ALDI”

İYİ Parti’den ayrılarak AK Parti’ye geçen İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek’in partiden ayrılmasına İYİ Parti İl Başkanlığından yanıt geldi. İl Başkan Yardımcısı Sebati Ataman, İlmek’i eleştirerek ‘Rahat hizmet bahanesi ardına saklanmasın” dedi.

31 Mart seçimlerinde Kayseri'nin İncesu ilçesinde İYİ Parti'den belediye başkan adayı olan ve seçim sonucunda belediye başkanı olarak seçilen Mustafa İlmek ve Belediye Meclis Üyelerinin AK Parti saflarına geçmesinin ardından konuya ilişkin yazılı bir basın açıklaması yapan İl Başkan Yardımcısı M.Sebati Ataman gelişmeleri sert bir dille eleştirerek  “Sayın İlmek, halka daha rahat hizmet edebilmek adına böyle bir kara aldığını açıklama gibi bir bahanenin altına sığınmaya kalkmasın. hizmet etmek için maddi sıkıntıları bahane edecek ise, 700 bin liralık makam aracını niye almıştır. Bu vebalin altından nasıl kalkacak” ifadesini kullandı.

31 Mart seçimlerinde Kayseri'nin İncesu ilçesinde İyi Parti'den belediye başkan adayı olan ve seçim sonucunda belediye başkanı olarak seçilen Mustafa İlmek ve Belediye Meclis Üyelerinin Ak Parti saflarına geçmesinin ardından İyi Parti adına yazılı bir basın açıklaması yaparak yaşananları sert bir dille eleştiren İl Başkan Yardımcısı M. Sebati Ataman  Mustafa İlmek’in kendisini destekleyen İYİ Parti ve CHP’li seçmene ihanet ettiğini iddia ederek şunları kaydetti:

“Millet İttifakı İncesu Belediye Başkanı adayı olan ve İYİ Parti’den İncesu Belediye Başkanı seçilen Mustafa İlmek, aldığı kara ile AKP saflarına katıldığını açıklamıştır. Sayın İlmek unutmasın ki, kendisine inanan ve seçimi kazanması için gece gündüz çalışan ve bulunduğu makama taşıyan İncesu’lu İYİ Parti ve CHP’li 8213 seçmen kendisine haklarını helal etmeyecektir. Sayın İlmek’e sorarım bu vebalin altında huzur içerisinde hayatına nasıl devam edecektir. Sayın İlmek, halka daha rahat hizmet edebilmek adına böyle bir kara aldığını açıklama gibi bir bahanenin altına sığınmaya kalkmasın. Hizmet etmek için maddi sıkıntıları bahane edecek ise, 700 bin liralık makam aracını niye almıştır.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı