İ.M KAYSERİSPOR-GÖZTEPE MAÇININ ARDINDAN

İ.M KAYSERİSPOR-GÖZTEPE MAÇININ ARDINDAN

KARAMAN, ?GÖZTEPE MAÇI GERİDE KALDI, HEDEFİMİZDE KONYA MAÇI VAR?

Spor Toto Süper Lig´in 22.hafta karşılaşmasında İstikbal Mobilya Kayserispor, Göztepe´yi mağlup etti. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ?Göztepe karşılaşması geride kaldı, hedefimizde Konya maçı var´ dedi.

İ.M. Kayserispor, Spor Toto Süper Lig´in 22. hafta maçında evinde Göztepe´yi ağırladı. Kadir Has Stadı´nda oynanan karşılaşma Kayserispor´un 2-1 üstünlüğü ile sonuçlandı.

İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, maç sonunda yaptığı açıklamasında, şöyle dedi: ?Çok zor bir maçtı. İki 25 puanlı takımların karşılaştığı bir maçtı. Stresi ve stratejisi farklı bir maç. Mükemmel bir hazırlanışla ilk yarıda gol attık. Uzun süre 1-0´ı koruduk. Zor bir maçtı hem hakemler hem de bizim için. Hakemler güzel yönetti. İyi bir oyun çıkardı takımımız. Hedefimiz Konya maçı.?

Göztepe Teknik Direktörü Kemal Özdeş ise şunları kaydetti: ?Her iki takım da maçtan önce aynı puana sahipti. İlk golü yediğimiz zamana kadar istediğimiz oyunu oynarken, en etkili oldukları şekilde golü buldular. İlk devrenin son bölümlerinde daha doğru oynamaya başladık. İkinci yarı daha baskılı oynayarak pozisyon üretmeye çalıştık. Beraberlik golünü bulduk. Tam rakibe bir şok yaşatacakken hemen ardından gol yemek bizim açımızdan üzücü. Gole sevinirken mağlubiyet golünü kalemizde gördük.?

Haber: Şevket Tekin



Talasgücü ve Atletikspor Türkiye Şampiyonası’na hazır

Kayserispor 5 maçtır kazanamıyor

Develigücü ilk kez öne geçti

Kayserispor, adana maçına hazır

Kulüplü genç kızlar kayseri’de parkeye çıkacak

Milli yüzücünün tercihi erciyes

Adana Demirspor - Kayserispor maçını Mehmet Türkmen yönetecek

Milli yüzücünün tercihi Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi oldu

Süper lig’de 32. haftanın hakemleri belli oldu

Kayserispor’da tek hedef galibiyet

İzmir mtb cup c2 sona erdi

Satranç grup müsabakaları sona erdi

Melikgazi’in gençleri final grubunu tamamladı

Talasgücü 1 puana razı oldu

Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu’nda hedef Türkiye finalleri

Hasketbol SK’dan 2. yarı öncesi 2 transfer