İ.M KAYSERİSPOR´DA HEDEF BEŞİKTAŞ

İ.M KAYSERİSPOR´DA HEDEF BEŞİKTAŞ

KARAMAN, ?GALİBİYETLER BİZİ MOTİVE EDİYOR?

Spor Toto Süper Lig´in 24.hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor-Beşiktaş´ı konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekipte hazırlıklar devam ederken, karşılaşmaya ilişkin konuşan Teknik Direktör Hikmet Karaman, ?Galibiyetler bizi motive ediyor. Beşiktaş karşılaşmasını da kazanmak istiyoruz´ dedi.

İstikbal Mobilya Kayserispor, Teknik Direktör Hikmet Karaman gelişi ile mağlubiyeti unuttu. Sarı-kırmızılı ekip, geride kalan 9 haftada 5 galibiyet ve 4 mağlubiyet aldı. Kayserispor´un şimdiki hedefi ise 24.haftada oynanacak olan Beşiktaş karşılaşması oldu.

Kazanılan Konya karşılaşmasının ardından ara vermeden Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Kayserispor, dün günü tek antrenman ile tamamladı. Teknik Direktör Hikmet Karaman, nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 45 dakika sürdü.

Antrenman öncesin açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hikmet Karaman, şöyle dedi:

?Takımımız deplasmanda önemli bir 3 puan aldı. Şehrimiz adına önemli bir motivasyon kaynağı oldu. Özellikle ligde son 10 takımın puan olarak sıkışık bir hal aldığı bu süreçte kazandığımız 3 puanın hafta bitiminde ne kadar önemli olduğunu gördük. Artık Atiker Konyaspor maçı geride kaldı. Önümüzde Beşiktaş maçı var.Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi´nde grubunu mağlup olmadan geçmiş, teknik direktörü dünya üçüncüsü olan, çok büyük bir camiadır. Hafta sonu böyle büyük bir camia ile karşılaşacağız. Daha önce yine büyük bir camia olan Fenerbahçe ile karşılaşmıştık. Şimdi sıra Beşiktaş´ta. Bu karşılaşmayı dikkatle izleyeceğiz ve hafta içi de çalışmalarımızı buna göre şekillendireceğiz.?

Haber: Murat Turp



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak