İ.M. KAYSERİSPOR, BÖLÜKBAŞI’NA EMANET

İ.M. KAYSERİSPOR, BÖLÜKBAŞI’NA EMANET

YENİ TEKNİK DİREKTÖR BULUNANA KADAR BÖLÜKBAŞI TAKIMIN BAŞINDA OLACAK

İstikbal Mobilya Kayserispor, Bülent Bölükbaşı’na emanet. Sarı-kırmızılı ekip, yeni teknik direktörünü bulana kadar takımın başında Bölükbaşı yer alacak.

Süper Lig ekiplerinden İstikbal Mobilya Kayserispor’da Hikmet Karaman’ın ardından takımın başına geçen Samet Aybaba, 2 haftanın ardından istifa etmişti. Sarı-kırmızılı yönetim teknik direktör arayışına başlarken, yeni teknik direktör gelene kadar takımın başında Sportif Direktör Bülent Bölükbaşı yer alacak.

İstikbal Mobilya Kayserispor, Samet Aybaba ile Kasımpaşa karşılaşmasında 1-1’lik eşitlikle ayrılmıştı. Ardından 9.hafta mücadelesinde Malatyaspor’a konuk olan Kayserispor bu karşılaşmadan 4-0 mağlup ayrılmış ve Teknik Direktör Samet Aybaba, karşılaşmanın ardından yönetime istifasını sunmuştu. İstifayı kabul eden sarı-kırmızılı yönetim ise teknik direktör arayışına başlamıştı. Adaylar olsa da henüz teknik direktörlük koltuğuna kimse geçmedi. Yönetim kurulu, yeni teknik direktörün takımın başına geçene kadar Bülent Bölükbaşı’nın takımı çalıştıracağını duyurdu.

Sarı-kırmızılı ekip, kupada oynayacağı Bayrampaşaspor ve Süper Lig’de oynayacağı Fenerbahçe karşılaşmalarına Sportif Direktör Bülent Bölükbaşı teknik direktörlüğünde çıkacak. Salı günü yapılan antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Sportif Direktör Bülent Bölükbaşı, şöyle dedi: “Biz, buradayız ve görevimizi yapıyoruz. Kayserispor, bu zorluklardan daha önce çıkmış bir takımdır. Her kulüp zorluk yaşıyor. İnşallah takım için elimizden geleni yapacağız ve  zor durumdan çıkartacağız. Samet hocamızın tercihine saygı duyuyoruz. Ama artık onun dönemi geride kaldı ve bizlerin yeniye bakmamız gerekiyor. Oyuncularımız da işlerini yapmaları gerektiğini biliyorlar. Yönetimimiz yeni teknik direktör için çalışmalarını sürdürüyor. Sıkıntımız yok demiyoruz. Sorunların giderilmesi için yönetim çalışıyor. Sorunlarımız biraz fazla büyütüyor. ‘Paramızı alamıyoruz’ diye oynamıyoruz gibi bir durum yok. Kravest ve Alpay dışında eksiğimiz yok. Tüm oyuncularımız antrenmana gelecek.”

Haber: Mustafa Gürbüz



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak