İMAMLAR MEYDANLARA İNDİ !

İMAMLAR MEYDANLARA İNDİ !

?DİYANETİME DOKUNMA- DİYANETİNE SAHİP ÇIK?

Diyanet-Sen´in bazı çevrelerce Diyanet İşleri Başkanlığı aleyhine bir süredir sosyal medya üzerinden devam eden karalama kampanyalarını protesto etmek üzere eş zamanlı olarak yurt genelinde gerçekleştirdiği ?Diyanetime dokunma- diyanetine sahip çık? başlıklı eylem Kayseri Şubesince ilimizde de gerçekleştirildi? Şube başkanı İrfan Kaşıkçıoğlu protesto eyleminde yaptığı açıklama´da ?Diyanete yapılan saldırılara dair saldırı dilini kullananları, iyi niyetten yoksun, ön yargılı insanlar olarak niteliyoruz ve kınıyoruz? ifadesini kullandı?
Cumhuriyet Meydanı Bürüngüz Cami önünde bir araya gelen Diyanet ?Sen Kayseri Şubesi üyeleri Diyanet İşleri Başkanlığı´na yönelik yapılan saldırıları kınadılar.
Grup adına açıklama yapan Diyanet -Sen Şube Başkanı İrfan Kaşıkçıoğlu, ?Diyanet İşleri Başkanlığı´nı itibarsızlaştırmayı bir yöntem olarak kullanmak hiçbir akıl ve vicdan tarafından kabul edilemez? dedi ve ekledi.
Sapkın, çarpık, yorum ve değerlendirmeler, topluma Başkanlığın görüşü olarak takdim edilemez. Bazı çevrelerin konuyu defalarca Başkanlığın görüşü olarak takdim etmesi hiçbir ahlaki değerle ve duyarlılıkla ilişkilendirilemez. Diyanet alanında görev yapan herkesin kararlılıkla şunu söylemesi gerekir:
Diyanet(DİB) bu ümmet coğrafyası için tek umuttur. Bu umut biterse dünya coğrafyasındaki mazlumlar çaresizliğe itilir. Vicdan yoksunu, inanç yoksunu bir millet olmaya doğru adım adım kayarız. Ne refahtan bahseden bir millet oluruz, ne de ezanı Kur´an-ı dinleye bilen bir millet oluruz. Bağımsızlığımızın sembolleri tek tek ellerimizden kayar gider. Türkiye adına aydınlık yarınlardan bahsedebilmek için bizim bir ve bütün olmamız gerekir. Dillerinden kin dökülenlerin Diyanet´e(DİB) dair tek bir olumlu cümle kurmayanların Diyanet´in (DİB) kucaklayıcı, yapıcı, aydınlatıcı ve aydınlık yüzünü görmeleri de imkansızdır. Vatanlarını yabancılara şikayet edenler bilmelidir ki ?Vatanlarını yaşanmaz bilenler ,vatanlarını yaşanmaz kılanlardır.? Charlie Hebdo Dergisi´ne yapılan saldırıları ?Fransa çocuklarına ağlıyor´ diyerek manşet yapanlar İstanbul´da yaşanan saldırı için ?katliam ülkesi´ diyebiliyor. Kendilerine Türkiye´den daha yakın gördükleri o ülkenin dergisi bugün sahillerimizde can veren Aylan bebeğin karikatürünü çizip ?Aylan bebek büyüseydi, o da bir tacizci olurdu? diyecek kadar İslam´a, Müslümanlara karşı bir linç girişimi içindeler.
.Diyanet İşleri Başkanlığı´na çamur at izi kalsın, diyenlerin çoğaldığı, şer için konuşanların günden güne arttığı bu günlerde, bilgi sahibi olmadan, fikir üretenlere inat, dünyanın en ücra yerlerine Türkiye´nin nişanesini taşıyan Diyanetine(DİB) sahip çık!
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor