İMZALAR ATILDI

İMZALAR ATILDI

Mimarsinan OSB ile Türk Telekom arasında bölgedeki haberleşme altyapısının iyileştirilmesi, yüksek hız ve kalitede kesintisiz haberleşme alınması amacıyla ilgili protokol imzalandı.

Mimarsinan OSB ile Türk Telekom arasında bölgedeki haberleşme altyapısının iyileştirilmesi, yüksek hız ve kalitede kesintisiz haberleşme alınması amacıyla ilgili protokol imzalandı.

Mimarsinan OSB Bölge Müdürlüğü´nde düzenlenen imza törenine Türk Telekom Kayseri Bölge Müdür Vekili Mehmet İnal, Satıl ve Ofis Yönetimi Müdürü Nesibe Babacan Ünlü, Satış Geliştirme Yöneticisi Ali Yıldız, Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karabulut ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Bölgede faaliyet gösteren sanayicilerin iletişim hizmetlerinden en güvenli ve kaliteli şekilde faydalanması amacıyla protokol imzaladıklarını ifade eden Mimarsinan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Karabulut, ? Türk Telekom ile bölgemizde haberleşme altyapısının iyileştirilmesi, yüksek hız ve kalitede kesintisiz haberleşme hizmeti alınması ile ilgili protokolümüzü imzaladık. Mimarsinan OSB yönetimi olarak amacımız katılımcılarımızın yüksek teknolojili, katma değeri yüksek üretimle sürdürülebilir rekabet güçlerini en yüksek seviyeye çıkarmaktır. Günümüzün en son teknolojileriyle altyapımızı yenileyerek firmalarımızı küresel rekabette, ihracatta daha iddialı kılmayı hedefliyoruz. Teknolojiyi geliştirme fırsatını Türk Telekom gibi büyük bir firmayla gerçekleştirdiğimiz için ayrıca mutluluk duyuyorum" dedi.

Türk Telekom Kayseri Bölge Müdürü Mehmet İnal ise konuşmasında, müşterileri için dünya standartlarında, modern ve kaliteli iletişim hizmetleri sunmayı hedeflediklerini belirtti. Sanayicilerin global pazardaki rekabet gücünü artırmak, ülke ekonomisine yatırım ve istihdam anlamında daha verimli katkı sağlayabilmelerine destek olmak için organize sanayi bölgelerine büyük önem verdiklerinin altını çizen İnal; "OSB´ler ile işbirliği içerisindeyiz. Sanayi kuruluşlarına fiber altyapımız, gelişmiş ses ve geniş bant çözümlerimiz ile hız ve verim kazandırmayı, böylece rekabet güçlerini daha da yükseltmelerine katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Müşterilerimizin hayatına değer katacak yeni ürün ve hizmetler sunmak için yatırımlarımızı gelecekte de sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından taraflar arasında protokol imzalandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"