İNCESU BELEDİYE BAŞKANI KARAYOL:

İNCESU BELEDİYE BAŞKANI KARAYOL:

?TEZGAHLAR BOŞA ÇIKTI, ŞİMDİ ONLAR HESAP VERİYOR? ...

İncesu belediye Başkanı Zekeriya Karayol´un CHP Konya eski Milletvekili Atilla Kart hakkında açtığı ?Adil Yargılamayı Etkileme? iddialı davanın ilk duruşması 4. Asliye Ceza mahkemesinde görüldü? Dava 26 Eylül 2017 tarihine ertelenirken davaya dair değerlendirmede bulunan İncesu belediye Başkanı Zekeriya Karayol ?O gün bana bu tezgahı kuranlar bugün Türk adaleti önünde hesap veriyor. Kurdukları bütün tezgahlar boşa çıktı? ifadesini kullandı?
CHP Konya eski Milletvekili Atila Kart´ın aralarında İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol´un da bulunduğu bazı isimler hakkında başlatılan soruşturma ile ilgili Cumhuriyet savcılığı tarafından iki kez kovuşturmaya yer olmadığı kararı ile reddedilmesinin ardından bu kez de İncesu belediye Başkanı Zekeriya Karayol Kart hakkında ?Adil Yargılamayı Etkileme? iddiası ile dava açtı? Davanın ilk duruşması Kayseri 4. Asliye Ceza Mahkemesinde görüldü?
Daha önceki duruşmalara katılmayan Atila Kart, duruşmaya davalı konumda iştirak ederken yapılan kimlik tespiti ve verdiği ifadenin ardından duruşma 26 Eylül 2017 tarihine ertelendi?
Duruşma sonrası yaşanalar ve davaya dair değerlendirmede bulunan İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ?Alma Mazlumun Ahını, Çıkar Aheste Aheste. 14 yıldır halka hizmet etme anlayışı ile İncesu halkına hizmet ederken sadece kendilerine siyasi rant sağlama adına bir siyasi partinin 19 milletvekilinin Kayseri´de bir basın toplantısı sonrası iki kez kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verilen dosya, CMUK 177/2 maddesine aykırı bir şekilde hiçbir yeni bilgi belge olmadan sadece belirli bir siyasi gurubu memnun etmek adına ifademiz dahi alınmadan ne ile suçlandığımızı dahi bilmeden yargı önüne çıkarıldık. Allaha çok şükür veremeyeceğimiz hiçbir hesabımızın olmadığı icraatlarımızla da sabit olup yapılan haksız ve hukuksuz yargılama sonucu beraat ettik. Bize bu tezgahı kuranlar bu gün Türk adaleti önünde hesap veriyorlar. Yine bu tezgahı kuran. İddianameyi hazırlayan Savcı HSYK kararı ile FETÖ/PDY Terör Örgütü üyesi olmaktan ihraç edilmiştir.? Diye konuştu?

HABER: S.ERDOĞAN



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da