İNCESU BELEDİYE BAŞKANI KARAYOL

İNCESU BELEDİYE BAŞKANI KARAYOL

İNCESU EMNİYET AMİRLİĞİNİ ZİYARET ETTİ?

İncesu Belediye Başkanı Zekeriya KARAYOL İncesu Emniyet Amirliğine giderek İncesu Emniyet Müdürü Maksut Güldaş ve görev yapan polis memurlarına başsağlığı diledi?
İncesu Belediye Başkanı Zekeriya KARAYOL İncesu Emniyet Amirliğine giderek İncesu Emniyet Müdürü Maksut Güldaş ve görev yapan polis memurlarına başsağlığı diledi? Başkan Karayol´a İncesu AK Parti İlçe Başkanı İsmail TEKİNSİZ, İncesu Belediye Başkan Yardımcısı Halil İbrahim ÖNAL ve İncesu MHP Grup Başkan Vekili Fatih KIZILIŞIK´da eşlik etti?.
İncesu Emniyet Müdürü Maksut Güldaş ziyarette yaptığı değerlendirmede ? Vatandaşlarımızın yanımızda olmasını görmek bize güç veriyor. Vatandaşlarımız yanımızda olduğu sürece biz bu hain saldırılarının üstesinden geleceğiz inşallah? Vatandaşlarımızla birlikte hareket edeceğiz her zaman. Sizlere de buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ederim? ifadesini kullandı?
İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ise taziye dileklerini dile getirerek ? Müdürüm tekrardan başınız sağ olsun diyerek başladı. İlçe Bakanımız MHP Grup Başkan Vekili ve Belediye Başkan Yardımcısı arkadaşımız ile birlikte bugün polisimizin ve sizlerin yanında olduğumuzu göstermek ve başsağlığı dilemek için bugün sizleri ziyarete geldik. Türk Milletinin Başı Sağ olsun Pkk Terör örgütünün kalleşçe yapmış olduğu bu saldırıda Polis kardeşlerimizi genç yaşta toprağa verdik. Şehitlerimize Allahtan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum. Dün Hunat´ da ki Şehidimizin cenaze namazında Kadını kızı yaşlısı genci Kayseri bir yumruk olarak Türkiye´nin her noktasında insanlar Devletimizin, polisimizin, askerimizin yanında olduğunu gösterdi. Acımız büyük ama bu birlik beraberliği görmek birazda olsa içimize su serpiyor. İnşallah bu birliğimizi dirliğimizi kaybetmediğimiz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz problem yoktur. İnşallah Devletimizin bekası bu Terör örgütünün ortadan kaldırılması bu acılarla bir daha karşılaşmamak için gerekli tedbirleri alacaklardır. Biz devletimizin Milletimizin Polisimizin ve Askerimizin her zaman yanındayız. Allah bir daha böyle acı yaşatmasın diyerek sözünü tamamladı. İncesu AK Parti İlçe Başkanı İsmail TEKİNSİZ de Milletimizin Başı Sağ olsun bu Terör belasının hükümetimiz tarafından sonlandırılacağına inancımız tam. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum Milletimizin başı sağ olsun diyorum diyerek konuşmasını tamamladı. MHP Grup Başkan Vekili Fatih KILIŞIK ta MHP olarak Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Terörle Mücadelede devletimizin yanındayız. Vatanımız Milletimiz için yapılan bu hain saldırıyı kınıyoruz. Emniyetimizin, Devletimizin Milletimizin ve şuan yürütülen Politikada Hükümetin yanında olduğumuzu bir kez daha söylüyoruz desteğimizi hiçbir zaman esirgemeyeceğiz diyerek konuşmasını tamamladı. Daha sonra İncesu Emniyet Teşkilatı ile birlikte toplu fotoğraf çekinerek tüm terör örgütlerine de her zaman milletçe Particilik gözetmeksizin Polisimiz, Askerimiz ve Milletimizle birlikte bir yumruk olarak Terör belasının karşısındayız mesajı verdiler.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"