İNCESU BELEDİYESİ

İNCESU BELEDİYESİ

PARKE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR?

İncesu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce 2016 yılı yatırım projesi kapsamına alınan 33 mahallede parke, yağmur oluğu ve bordür döşeme çalışmalarına devam ediliyor?
İncesu Belediyesi 2016 yılı içinde 33 mahalle başlatılan parke, yağmur oluğu ve bordür döşeme çalışmaları kapsamında Merkez Bahçeli Evler Mahallesi´nde eskimiş ve yıpranmış kaldırımlar sökülerek yerine modern, daha sağlam ve uzun ömürlü olan Bazal Taşları döşeniyor. Ayrıca Kızılören Kocaoğlan Çardakta iki aracın yan yana geçmekte zorlandığı noktalar genişletilerek parke çalışmalarına başlandı.
Çalışmaları yerinde inceleyen İncesu Belediye Başkanı Zekeriya KARAYOL yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti? ?İncesu Belediyesi olarak 2016 yılı yatırım programında yer alan İncesu merkez ve mahallelerindeki parke, yağmur oluğu ve bordür çalışmaları devam ediyor. Toplamda 1.000.250, 00 TL´lik ihale kapsamında şuana kadar Saraycık, Garipçe, Örenşehir, Süksün ayrıca Subaşı ve Şeyhşaban mahallelerimizde çalışmalarımızı tamamladık. Şuanda İncesu Merkezde normal parke olan yaya kaldırımlarının deforme olan bölümlerini sökerek yerine Bazal Taşı kaplama çalışmalarına başlamış durumdayız. Bu çalışmaları 1 aylık bir zaman diliminde bitirmiş olacağız. Ayrıca toplamda 33 mahallemizde parke çalışmalarımızı da 2016 yılı içerisinde tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ