İNCESU BELEDİYESİ

İNCESU BELEDİYESİ

2017 YILI YATIRIMI PROJELERİN ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

İncesu Belediyesi Adil Yönetim İsrafsız Belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdürerek 2016 yılı yatırım programında yer alan işlerin tamamını bitirerek mevsim şatlarının iyi gittiği bu günleri değerlendirerek 2017 yılı yatırım programında yer alan 6,5 km uzunluğunda 24 m genişliğinde yanında bisiklet yolu bulunan İncesu çevre yolunun yapımına başladı.
İncesu Belediye Başkanı Zekeriya KARAYOL İncesu Belediyesi İmar Şehircilik ve Fen İşleri Müdürlüğü Personelleri ile birlikte çalışma alanına giderek yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Başkan KARAYOL konuşmasında;
İncesu Belediyesi olarak 2017 yılı yatırım programında yer alan 1. Etap TOKİ´den ile Meslek Yüksek Okuluna Meslek Yüksek Okulundan da 3. Etap TOKİ bloklarına bağlantı yolu toplam 6.5 km uzunluğunda ve 24 m genişliğindeki yolun çalışmalarına bugünden itibaren başlamış bulunuyoruz. Diyerek şöyle konuştu.
İnşallah mevsim şartları müsaade ettiği sürece çalışmalarımıza 2016 yılında başlayarak 2017 yılı yatırım programımızı hızla tamamlamak istiyoruz. Bu kapsamda Belediyemiz İmar Şehircilik Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğündeki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gerekli çalışmaları yaptılar, şuanda da bazı 18 uygulaması bazı noktalarda da Kamulaştırma yaparak İnşallah bu sene mülkiyet problemini ortadan kaldıracağız. 2017 yılı içerisinde Belediye Bütçe imkânları çerçevesinde bu yolun en az %50´lik kısmını tamamlamayı düşünüyoruz. Allah nasip ederse de 2018 yılında Bütçe İmkanları nedeniyle 2 etapta bitirmeyi düşündüğümüz 6.5 km uzunluğunda 24 m genişliğindeki yolumuzun yanında 6.5 km uzunluğunda bisiklet yolu bulunan bu bağlantı yolumuzu bitirerek İncesu halkının hizmetine sunacağız. Ben emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Belediye Bütçe imkânlarımızı dikkate aldığımızda bu yolun yapımı İncesu Belediyesi Bütçe imkânlarının çok çok üzerinde inşallah israfsız bir Belediye olarak harcamalarımıza dikkat ederek kendi yağımızla kavrularak bu yolu tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ