İNCESU BELEDİYESİNDEN MEHMETCİĞE DESTEK

İNCESU BELEDİYESİNDEN MEHMETCİĞE DESTEK

İncesu Belediyesi tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerinin Zeytin Dalı Operasyonunda görev alan Mehmetçiğe destek olmak amacıyla etkinlik düzenlendi.

Etkinliğe, İlçe Kaymakamı Barış Demirtaş, Jandarma Karakol Komutanı Serdar Günek ile daire amirleri, Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ve belediye çalışanları katıldı.

Başkan Karayol etkinlikte yaptığı konuşmada şunları söyledi:

?Hepinizi saygı ve hürmetle ile selamlıyorum. Hepimizin bildiği gibi ülkemizin üzerinde çok büyük oyunlar oynanıyor daha önce içerde 17-25 Aralık kumpası, FETÖ terör örgütünün kumpası şimdide Irak ve Suriye bölgesinde PKK uzantısı terör örgütünün yapılanması tabi Türkiye Cumhuriyeti hükümetimiz, Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Millet olarak bu işe dur dedik elhamdülillah. Daha önce yapılan Fırat kalkanı harekâtından sonra da şuanda hepimizin bildiği gibi zeytin dalı harekâtı başarıyla devam ediyor. İnşallah bu harekât sonrası terör örgütlerini tamamen bu bölgeden yok edip ülkemizin üzerinde oynanan bu oyunları da bertaraf edeceğiz. Allah ordumuzu muzaffer eylesin diyorum. Allah ordumuza zaferler ihsan eylesin diyorum. Tabi bugün burada manen ilçe kaymakamımızın başkanlığında toplanmamızın siz değerli hemşerilerimizle nedeni Zeytin dalı harekâtındaki ordumuza manen destek verebilmek. Bu nedenle bağımsızlığımızın, birliğimizin, beraberliğimizin timsali olan al bayrağımızı, şerefli Türk bayrağını buradaki hemşerilerimize dağıtacağız. Daha önceden de böyle bu şekilde birkaç kez böyle etkinlik düzenledik. Yaklaşık 2000 adet bugün vatandaşlarımıza bayrak dağıtacağız. Sizlerden istirhamımız muhakkak bu al bayrağımızı, şerefli bayrağımızı, birliğimizin beraberliğimizin timsali olan bayrağımızı evlerimize, iş yerlerimize, konutlarımıza asarak destek verebilmek ordumuza. İnşallah dualarımızı eksik etmeyelim üzerlerinden. Allah yar ve yardımcıları olsun. Allah onlara zafer ihsan eylesin diyorum. Bu soğuk havada Cuma günü buradaki toplantımıza teşrif ettiğiniz için hepinize başta Sayın Kaymakamımız üzere olmak teşekkür ediyorum.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı