İNCESU BELEDİYESİNDEN YEŞİL ALAN ATAĞI

İNCESU BELEDİYESİNDEN YEŞİL ALAN ATAĞI

İncesu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Fen işleri ekiplerince yeşil alanlar, oyun grupları, park ve bahçelerin bakım ve onarım çalışmaları sürdürülüyor.

Her yıl olduğu gibi sonbahar aylarında başlayan fidan dikimi, yeni belirlenen park ve mesire alanlarında devam ediyor. Halkın isteği üzerine Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yıl içerisinde halka fidan dağıtımı da yapılıyor. Kurumlar, okullar ve ÇEVKO tarafından her yıl yeni oluşturulmakta olan orman alanlarına fidan dikilerek halk bu konuda İncesu Belediyesi tarafından teşvik ediliyor.
İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol yaptığı açıklamada; “İncesu belediyesi olarak 2014 yılında ilçemizde ve yeni bağlanan mahallelerde 5.000 adet ağaç dikimini planlıyoruz. Ayrıca bu kapsamda ilçe halkına 2.000 adet çam fidanı dağıtımını gerçekleştirdik. İlçede mevcut olan park ve bahçelerde de bakım, onarım ve otomatik sulama sistemleri ile hizmetlerimiz devam etmektedir. Yine 2014 yılı yatırım programında; yarım mahalle, Bahçelievler ve Bahçesaray mahallesinde üç noktada ekiplerimiz tarafından park yapımını gerçekleştireceğiz. Bu yapılacak parklarımızın toplam büyüklüğü 15 bin metrekare olacak. Ayrıca kamulaştırma çalışmalarının devam ettiği mahallelerimizde de planladığımız parklar 2014 yılı içerisinde tamamlanarak hizmete sunulacaktır. Hemşehrilerimizin parklarımızı, oyun gruplarımızı, spor alanlarımızı güle güle kullanmalarını temenni ediyorum” dedi.



KVKK’da ‘arka kapı’ uyarısı

Büyükşehir KAYMEK’ten ‘Projen ile Gel Robotik Kodlama Atöylesi’

Talas, teknoloji takımları kuruyor

Denizlerin güvenliği yerli teknolojiye emanet

Bootcamp Erciyes başvuruları başladı

Bu malak diğerlerinden çok farklı

Üniversitelilerin İHA’sı ‘Cenker’ göz dolduruyor

Büyükşehir’in parçalı güneş tutulması canlı yayınını 202 bin kişi izledi

Kayseri Bilim Merkezi "güneş tutulması" heyecanını canlı yayınladı

Parçalı güneş tutulması, ERÜ’de teleskoplarla izledi

Kayseri’de ‘Savunma Sanayii Sempozyumu ve Sergisi’

Kapadokya Uluslararası IP Günleri etkinliğinin 7’incisi düzenlendi

Melikgazi’nin destek olduğu takımlar TEKNOFEST’te Kayseri’nin gururu oldu

Instagram'a 404 milyon euro para cezası

Bu da Kayseri’nin elektrikli otomobili: ‘Voltacar’

Tarımsal İnsansız Kara Aracı ile TEKNOFEST’te finale kaldı