İNCESU´DA ESKİ HUSUMET CAN ALDI

İNCESU´DA  ESKİ  HUSUMET CAN  ALDI

: ÇIKAN KAVGADA 2 KİŞİ ÖLDÜ ? 15 KİŞİ YARALANDI?

 

İncesu ilçesi Kocaoğlan Çardak Mahallesi´nde aralarında eski husumet  bulunan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada biri mahalle muhtarı olmak üzere iki kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı.

 

 İncesu ilçesi kırsalındaki Kocaoğlan Çardak Mahallesi meydanında aralarında husumet bulunan iki aile arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan kavgada, bir kadının eli kırıldı. Kavganın ardından husumetli aileler, birbirlerini telefonla arayarak köy meydanına davet ederek,  kavgayı  silahlı çatışmaya  dönüştürdüler?  Köy  meydanında  karşı karşıya gelen  taraflar birbirlerine av tüfeği ve tabancalarla ateş açıp, sopa taş  ve demir çubuklarla  saldırdılar?  Giderek  kabile çatışmasına  dönüşen  olayda   Kocaoğlan Çardak Mahallesi´nde yaşayan 40 yaşındaki  Kızılören Ötebatan Mahallesi Muhtarı Bekir Sevinç ile amcası Mustafa Sevinç olay yerinde hayatını  kaybetti. Her iki aileden 3 ağır 15 kişi ise yaralandı.

Olay  sonrası  mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, polis ve sağlık ekibi gönderildi.  Kavgada  hayatını  kaybeden   muhtar ile amcasının cansız bedenleri , İncesu Devlet Hastanesi morguna nakledilirken;  yaralılar 112 Acil Servis ekipleri ve mahalleliler tarafından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi  başta olmak üzere  şehir  merkezindeki  çeşitli  hastanelere kaldırılarak  tedavi altına  alındı?

Haber  yayına hazırlandığı  sırada yaralılardan 6´sının taburcu edildiği, 3´ü ağır 9´unun tedavisinin sürdüğü öğrenilirken;  Jandarma ve polis ekipleri, İncesu Devlet Hastanesinin çevresi ile olayın yaşandığı mahallede geniş güvenlik önlemi alarak  yeni  olaylar çıkmasını  engelledi?

Öte yandan  giderek  kabile çatışmasına  dönüşen  acı olayla ilgili olarak  Mehmet T, Mustafa T, Zeki T. ve Hasan Hüseyin T isimli  şahıslar  göz altına alınarak  ilçe jandarma karakolunda  sorguya alındılar?



Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı