İNGİLİZCE EĞİTİMİ DERNEĞİ BAŞKANI PROF. DR. AYDAN ERSÖZ

İNGİLİZCE EĞİTİMİ DERNEĞİ BAŞKANI PROF. DR. AYDAN ERSÖZ

KAYSERİ´DE SEMİNER VERDİ

TAD Kayseri Anaokulu ve İngilizce Eğitimi Derneği (INGED) tarafından düzenlenen ?Children just wanna have fun? konulu eğitim semineri düzenlendi.

Kayseri Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı Konferans Salonu´nun da düzenlenen etkinliğe, INGED Başkanı Prof. Dr. Aydan Ersöz´ün yanı sıra çok sayıda öğretmen katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan TAD Kayseri Anaokulu Kurucu Müdürü Türkan Kaplan Boyraz, kurum olarak eğitim seminerlerine önem verdiklerini söyledi.

Boyraz, ?Günümüz şartlarında İngilizce bilmek ve edinmek bir gereklilik haline geldi. Buradan hareketle, TAD Kayseri Anaokulu olarak Kayseri ilimizde, tam gün İngilizce Eğitim vererek 2-6 yaş gruplarımızı gelecekteki eğitimlerine donanımlı bir şekilde hazırlamaktayız. Bizler çocuklarımızın eğitimli, sorumluluk alabilen, üretken ve başarılı bireyler olmalarına yardımcı olurken aynı zamanda çocuklarımıza İngilizceyi sevdirerek, yabancı dile olan ilgiyi artırmayı hedeflemekteyiz. Bugün burada, çok değerli hocamız Prof. Dr. Aydan Ersöz´ün katkıları ile İngilizce eğitiminin önemli unsurlarından olan ?çocuklarda şarkı ve oyun kullanma ile hikâye anlatımı ve tartışma yöntemlerinin´´ ele alınacağı bu önemli etkinliğin, amacına uygun ve başarılı olacağına inancım tamdır? dedi.

Erciyes Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Eğitimi Anabilim Dalı Öğr. Gör. Erdem Akbaş da erken yaşta yabancı dil eğitimine başlamanın önemine ve bu gruba eğitim verecek öğretmenlerin sahip olması gereken çeşitli becerilerden bahsetti.

Açılış konuşmalarının ardından İNGED başkanı Prof. Dr. Aydan Ersöz sahne almış ve salondaki akademisyen, öğretmen ve öğretmen adaylarına çocuklara İngilizce öğretiminde teorik ve pratik bilgileri anlattı.

Etkinlik, INGED Başkanı Prof. Dr. Aydan Ersöz´e plaket takdiminin ardından sona erdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı