ERCİYES ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜ´NDE

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ KAMPÜSÜ´NDE

İNŞAAT HALİNDEKİ BİNANIN ÇATISI ÇÖKTÜ?

Erciyes Üniversitesi Kampüsü içersinde yapımı devam eden kongre binasının çatısı çöktü, enkaz altında kalan işçi yoğun çabalar sonucu canlı olarak kurtarıldı? Olayla ilgili olarak medya mensuplarına değerlendirmede bulunan Erciyes üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Çalış? . Aynı noktaya çok fazla mıcır dökülmesinden dolayı bir problem oluşuyor, bu konu araştırılacak? ifadesini kullandı?

Erciyes Üniversitesi Kampüsü içersinde inşaatı süren 6 katlı kongre merkezinin çatısında henüz belirlenemeyen nedenle çökme meydana geldi. Çökme sırasında enkaz altında kalan işçi Osman Aydın, arama kurtarma ekiplerinin yoğun çabaları sonucu canlı olarak kurtarılarak ERÜ Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Erciyes üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Çalış olayla ilgili olarak medya mensuplarına yaptığı değerlendirmede can kaybı yaşanmamasının kendileri için en büyük mutluluk olduğunu vurgulayarak "İnşaat göçüğü altında başka kimse yok. İlk belirlemelere göre aslında altyapıda bir sıkıntı yok. Aynı noktaya çok fazla mıcır dökülmesinden dolayı bir problem oluşuyor, bu konu araştırılacak. İnşaatla alakalı bir problem var mı, biz zaten devralmadık burayı. Yüklenici firma bunu araştıracak, biz de takipçisi olacağız. Gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra daha net bilgi verilebilir." İfadesini kullandı?



Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı