İNSANLARI AYRIŞTIRARAK BİR YERE VARAMAYIZ

İNSANLARI AYRIŞTIRARAK BİR YERE VARAMAYIZ

TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, iki günde 32 köy gezdiği Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde yaptığı konuşmada, “Bu terör denen bela Doğu ve Güneydoğu'da yaşayan insanlarımızı küçük görmekle başladı, şimdi bölü

Meclis'in açılma tarihi olan 1 Ekim'e kadar Pınarbaşı ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek muhtarların ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyen TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, 2 günde 32 köy, 1 belde ve 1 okul ziyaret ederek sıkıntıları dinledi.
Ziyaretlerin ilk gününde 13 köy ziyaret eden Yakut, iki ve üçüncü gün ise Esenköy, Takmak, Oruçoğlu, Saçlı, Kavlaklar, Kurttepe, Cinahmet, Han, Kaman, Şabanlı, Cinliyurt, Gültepe, Alagazi, Aslanbeyli, Artmak, Kızılören, Kurukavak, Elmalı, Karaboğaz, Yeregeçen, Altıparmak, Melikgazi, Yarımtepe, Oğuzlar, Kömarmut, Taşlıoğlu, Karamıhlı, Demircili, Paşalı, Akpınar, Karahacılı, Gürleyen köyleri ile Pazarören beldesini ve Pazarören Anadolu Öğretmen Lisesi'ni ziyaret etti.
Köylerde ilgiyle karşılanan TBMM Başkan Vekili Yakut, köylere ziyaret ederek şimdiye kadar yapılanları ve bundan sonra yapılması gerekenleri yerinde görme imkanı bulduklarını belirterek şunları söyledi:
"AK Parti iktidarı gelene kadar köylerde kanalizasyon nedir bilinmezken, parke taşı nedir bilinmezken, asfalt yol nedir bilinmezken köylerimizin de bu hizmetleri hak ettiği düşüncesi ile hareket ettik. Çünkü Avrupa'nın köylerinde insanlar daha iyi hayat standardında yaşarken, bizim insanımız neden buna layık olmasın? AK Parti olarak bütün bunun çabası içerisinde olurken, sizlerin de, 'Şunlar şunlar yapıldı, şunların da yapılması gerekir' demeniz lazım. Bizler sizlere hesap vermek için buralardayız. Bizleri vekil olarak tayin ettiniz, sizlere hizmet etmek zorundayız. Zaten bizler milletin hizmetine talip olduğumuz için buralardayız. Milletin hizmetine talip olmayan, hizmet edemeyen de gider. Bu terör denen bela da Doğu ve Güneydoğu'da yaşayan insanlarımızı küçük görmekle başladı, şimdi bölünme noktasına geldi. Anadolu coğrafyasında başlayan kim varsa, hangi etnik köken varsa bunlar Türk'tür, Çerkez'dir, Kürt'tür, başkalarıdır. Bizler bin yıl oldu buralara geleli. Bizden önce, burada Ermeniler, Yahudiler ve Süryaniler, dinini, dilini bilmediğimiz insanlar vardı. Bunlar bin yıldan beri birlikte yaşadılar. ABD, dünyanın her tarafından topladığı insanlara sadece bir ekonomik güç meselesi ile, 'Amerikalıyım' dedirtiyorsa biz hiçbir problem olmadığı halde bin yıldan beri birlikte yaşadığımız insanları iteleyerek, öteleyerek, ayrıştırarak bir yere varamayız. Bu doğru bir mantık değil."
TBMM Başkan Vekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, ziyaretlerin son gününde Pınarbaşı ilçesinde pazar ve çarşı esnafını da ziyaret ederek sıkıntıları dinledi. Yakut, Pınarbaşı köy ziyaretlerine önümüzdeki hafta kaldığı yerden devam edeceğini ifade etti.

 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı