İNTERAKTİF PAZARLAMA ZİRVESİ

İNTERAKTİF PAZARLAMA ZİRVESİ

Türkiye Platformu tarafından düzenlenen ve Türk Telekom`un ana sponsoru olduğu ``İnteraktif Pazarlama Zirvesi`` Kayseri`de yapıldı. Zirvenin açılışında konuşan Marteking Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu, interaktif pazarlamanın önemin

Marketing Zirvenin ana sponsoru Türk Telekom`un Anadolu Merkez 2. Bölge Müdürü Muhammet Katmer, hayatın ve ticaretin merkezinin artık internet olduğunu belirterek, ``Bugün siz hala işletmenizde mesai saatleri içerisindeki bir döngüyü yönetiyorsanız, büyük bir hatanın içerisindesiniz demektir. Bugün 24 saat yaşıyorsunuz ve 24 saat dünyaya ürününüzü satıyorsunuz. İnternet böyle bir dünya. Bu noktada süreçlerimizi ve döngümüzü çok iyi yönetmemiz gerekiyor. İnternetin pazarlama süreçleri bugün geleneksel olarak bildiğimiz gazete, televizyon ve açık alan mecralarıyla rekabet edecek düzeye geldi. 2013 yılı internetin pazarlama alanındaki reklam gelirleri, televizyondaki reklam gelirlerini geçmiş durumda`` dedi.
Zirvede, dünyada ve Türkiye`de interneti konuştuklarını vurgulayan Katmer, ``Bugün akıllı telefonlar, akıllı tabletler, normal cep telefonlarının kat kat üstüne çıktı. Yapılan araştırmada, cep telefonlarında ses hizmeti çok önemli değil artık. Akıllı telefon sahiplerinin birinci tercihi internete girmek. Sonra sırasıyla sosyal medya, oyun, müzik ve ses hizmeti geliyor. Yani karşı tarafla sesli iletişim kurmak, konuşmak, derdinizi konuşarak anlatmak ancak 5`inci sırada geliyor`` ifadelerini kullandı.
Katmer, işletmelerin internet üzerinden pazarlamayı çok iyi kullanması gerektiğini vurgulayarak, böyle bir toplantının Anadolu`da özellikle de Kayseri`de yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Konuşmaların ardından, telefonla katılımcılara 5 soru sorularak bir yarışma yapıldı. Katılımcıların da cevaplarını cep telefonlarından gönderdiği yarışmada, kazanan katılımcıya Türk Telekom`un T-4 Akıllı Ev Telefonu hediye edildi.



KVKK’da ‘arka kapı’ uyarısı

Büyükşehir KAYMEK’ten ‘Projen ile Gel Robotik Kodlama Atöylesi’

Talas, teknoloji takımları kuruyor

Denizlerin güvenliği yerli teknolojiye emanet

Bootcamp Erciyes başvuruları başladı

Bu malak diğerlerinden çok farklı

Üniversitelilerin İHA’sı ‘Cenker’ göz dolduruyor

Büyükşehir’in parçalı güneş tutulması canlı yayınını 202 bin kişi izledi

Kayseri Bilim Merkezi "güneş tutulması" heyecanını canlı yayınladı

Parçalı güneş tutulması, ERÜ’de teleskoplarla izledi

Kayseri’de ‘Savunma Sanayii Sempozyumu ve Sergisi’

Kapadokya Uluslararası IP Günleri etkinliğinin 7’incisi düzenlendi

Melikgazi’nin destek olduğu takımlar TEKNOFEST’te Kayseri’nin gururu oldu

Instagram'a 404 milyon euro para cezası

Bu da Kayseri’nin elektrikli otomobili: ‘Voltacar’

Tarımsal İnsansız Kara Aracı ile TEKNOFEST’te finale kaldı