İŞ DÜNYASI MESLEK KOMİTELERİ BULUŞTU

İŞ DÜNYASI MESLEK KOMİTELERİ BULUŞTU

?AK PARTİ ? MHP İŞBİRLİĞİ PKK´NIN ÖDÜNÜ KOPARTIYOR? ...

Kayseri Sanayi Odası, Kayseri Ticaret Odası , Kayseri Ticaret Borsası, Develi Ticaret Odası, Yahyalı Ticaret Odası ve Bünyan Ticaret Odasınca ortaklaşa tertiplenen ?İş Dünyası Ortak Meslek Komiteleri Buluşması´ gerçekleştirildi? Etkinliğe onur konuğu olarak iştirak eden Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, "MHP ile işbirliğimizden PKK´nın da FETÖ´nün de ödü kopuyor. Bir daha asla canlanamayacaklarını biliyorlar? ifadesini kullandı?
Kayseri Sanayi Odası , Kayseri Ticaret Odası ,Kayseri Ticaret Borsası, Develi Ticaret Odası, Yahyalı Ticaret Odası ve Bünyan Ticaret Odasınca ortaklaşa tertiplenen ?İş Dünyası Ortak Meslek Komiteleri Buluşması´ önceki akşam yoğun katılımla gerçekleşti?
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Türkiye´nin 2000´li yılların başından itibaren ekonomi ve siyaset başta olmak üzere birçok alanda daha iyi noktalara gelmeye başladığına dikkat çekip ?Son 14 yıldır tek başına iktidar dönemi yaşanan ülkemizde birçok konuda, ama özellikle ekonomik manada çok büyük gelişmeler sağlanmıştır. Ülkemizin daha çok kalkınması ve dünyadaki hak ettiği yere ulaşabilmesi; daha çok üretmek, daha fazla insana iş ve aş kapısı oluşturmak ancak iş dünyasının göstereceği performansla mümkün olabilecektir. Bunun da en önemli unsurunun siyasi ve ekonomik istikrarın sağlanmasından geçtiğini düşünüyorum? ifadelerini kullandı.
Etkinlikte ilimiz iş dünyasına hitap eden gecenin önemli isimlerinden AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş´da muhalefete yüklenerek Türkiye´nin her yerindeki vatandaşların anayasa değişikliği ile ilgili muhalefet partileri liderlerinden daha fazla bilgi sahibi olduğunu vurgulayarak ?Bizler Türkiye´nin her tarafını karış karış gezip bu anayasa değişikliğinin ne getirdiğini anlatmaya çalışıyoruz. Son 20 gündür Türkiye´nin genelinden bu anayasa maddelerinin değişimi ile ilgili anlaşılmaz diye ifade edenler, Yozgat´ın Çayıralan, Sivas´ın Gemerek İlçesi´ne, Kayseri´nin Yemliha Beldesine gittiğimizde oradaki vatandaşların anayasa değişiklikleri ile ilgili harfiyen bilgi sahibi olduğunu, hepsinin muhalefet partisi liderlerinden daha iyi bilgi sahibi olduğunu görüyoruz, mutluluk duyuyoruz? değerlendirmesinde bulundu?
Gecenin onur konuğu Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki´de konuşmasında referandumda ?HAYIR´ oyu kullanacakların vatandaşın kafasını karıştırmak için türlü yalanlara başvurduklarını hatırlatarak? Artık hangi yalanlara cevap vereceğimizden usandık, çok da önemli değil. İlk günlerdeki meclisteki eylemlerden sonra iftiralara devam ettiler ama hamt olsun bizler hep beraber araziye çıktık, derdimizi anlatıyoruz. Allah´ın izniyle her şeyin rengi değişiyor. İnşallah Kayseri´den de güçlü bir destek geleceğine inanıyoruz. Bunun neticesinde de 16 Nisan´dan sonra Türkiye´nin önü açılacaktır? diye konuştu?.
Bakan Özhaseki sözlerinin sonunda Ak Parti ? Milliyetçi Hareket Partisi işbirliğine dikkat çekerek bu durumun şer odakları olan FETÖ ve PKK´yı nasıl rahatsız ettiğinin altını kalın çizgilerle çizerek ?Allah´ın izniyle 16 Nisan´dan sonra bir başka Türkiye´ye uyanacağız. Bundan da en çok örgütler korkuyor. MHP ile işbirliğimizden PKK´nın ödü kopuyor. Bir daha asla canlanamayacaklarını biliyorlar. FETÖ´nün ödü kopuyor. Şuanda yurtdışında Türkiye´nin aleyhine çalışan en önemli örgüt FETÖ örgütüdür. Ve yabancı ülkeler de ne yazık ki o ?hayır´ kampanyasına katıldılar. Allah işbirliklerini devam ettirsin, iki cihanda da o namussuzları beraber etsin? dedi?
Etkinliğin sonunda gecenin konuklarına günün anısına hediyeler takdim edilerek nokta konuldu?

HABER : C.ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı