İŞÇİLERDEN ÖZHASEKİ'YE

İŞÇİLERDEN ÖZHASEKİ

BÜYÜK DESTEK

AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki, Hak İş'e bağlı Hizmet İş Sendikasının yaklaşık 1500 işçinin iştirakiyle gerçekleştirdiği toplantıya katıldı. Toplantıda büyük bir sevgi gösterisinde bulunan işçiler Özhaseki'yi ayakta alkışladılar. İşçiler ayrıca toplu halde sloganlar atarak Özhaseki'den helallik istediler.
Hak İş'e bağlı Hizmet İş Sendikasının, İşçi-İşveren Buluşması ve İşçi İstişare Toplantısına yaklaşık 1500 işçi katıldı. Salonun tıklım tıklım dolduğu ve birçok işçinin ayakta izlediği toplantıya AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra Hak İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Halil Özdemir, AK Parti Milletvekili Adayı Aydın Kalkan, Kocasinan, Talas ve İncesu Belediye Başkanları ile işçiler katıldı.
ÖZHASEKİ BAŞKANIM, İŞÇİLER SİZİ HER ZAMAN SEVİYOR”
Toplantıda konuşan Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Halil Özdemir, işçilerin Kayseri'de yıllardır hiçbir sıkıntı çekmediğini belirterek, 21 yıldır hiçbir arkadaşımız ekmeğinden işinden olmamış huzurluca işine gitmiştir. İşçilerimize her ay hakkını düzenli olarak veren Başta Mehmet Özhaseki olmak üzere belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. İşçi işveren omuz omuza” sloganları altında konuşmasını sürdüren Özdemir, İlk kez Türkiye'de taşeronda çalışanların durumunun iyileştirmesi için Özhaseki destek vermiştir. Sayın Özhaseki Başkanım bu işçiler sizi her zaman seviyor, her zaman alkışlıyor” diye konuştu.
HAKKIM SİZE HELAL OLSUN”
İşçiler sizinle gurur duyuyor” sloganları eşliğinde kürsüye çıkan AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki de, 21 yıllık belediye başkanlığı süresince işçilerle ilgili maaşı gününde ödeme, toplu sözleşmelerde ihtilaf olmadan belediyenin gücü neye yetiyorsa onu verme ve görüşünden dolayı hiçbir çalışanı ötekileştirmeme gibi prensiplerden asla taviz vermediğini söyledi. Özhaseki'nin konuşması esnasında işçiler toplu olarak Hakkını helal et Başkan” şeklinde sloganlar attılar. Bu sloganlar üzerine Hakkım helal olsun” şeklinde konuşan Özhaseki, Belli mihraklarda oturan DÜM dediğimiz Dedikodu Üretim Merkezleri kuran insanlara hakkımı helal etmiyorum. Bunlar bir elin parmaklarını geçmez. Onun dışındaki herkese hakkım varsa helal olsun” dedi.
Konuşmaların ardından Hak İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan ve Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Halil Özdemir, çalışanlara karşı gösterdiği tavır nedeniyle Mehmet Özhaseki'ye teşekkür ederek günün anısına hediye verdiler. Gecede ayrıca Türkiye'de bir ilki başlatarak taşeron firmalarda çalışanların örgütlenmesinin önünü açan ve bu davranışıyla tüm emek camiasına örnek olan Mehmet Özhaseki'ye taşeron işçiler adına çiçek verildi. Özhaseki'ye ayrıca 21 yıldır maaş ve sosyal hakları zamanında vermesi nedeniyle kadrolu işçiler adına da çiçek takdim edildi. İşçiler bu tabloyu ayakta alkışladı.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı