İŞGAL EDİYOR

İŞGAL EDİYOR

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ AHMET ÖKSÜZKAYA: "DARBEDEN MEDET UMANLAR ZORBALIKLA MECLİS KÜRSÜSÜNÜ İŞGAL ETMEYE ÇALIŞIYORLAR"

- AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ve Prof. Dr. Pelin Gündeş Bakır hafta sonunu seçim bölgelerinde geçirerek bir dizi ziyaretlerde bulundular. Öksüzkaya, mecliste meydana gelen kavgayı CHP grubunun çıkardığını ifade ederek, "Geçmiş dönemlerde darbeden medet umanlar, şimdi meclis kürsüsünü zorbalıkla işgal ederek, görüşmeleri engellemeye çalıştılar" dedi.

Yahyalı İlçe Danışma toplantısına milletvekillerinin yanı sıra il yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, ilçe belediye başkanı, ilçe başkanı ve partililer katıldı.

Danışma toplantısında konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, Türkiye'nin önemli günlerden geçtiğini belirterek, geçtiğimiz hafta içinde mecliste meydana gelen olaylardan bahsetti. Öksüzkaya, mecliste meydana gelen kavgayı CHP grubunun çıkardığını ifade ederek, "Geçmiş dönemlerde darbeden medet umanlar, şimdi meclis kürsüsünü zorbalıkla işgal ederek, görüşmeleri engellemeye çalıştılar" dedi.

Meclisteki kavganın AK Parti milletvekillerine yakışmayacağını ifade eden Öksüzkaya şunları söyledi:

" Meclis kürsüsünü işgal eden insanlar, demokrasiden nasibini almayan insanlar demektir. Hani geçmiş dönemlerde darbelerden medet umuyorlardı ya! şimdi meclis kürsüsünü zorbalıkla işgal ederek, mecliste görüşülmeye çalışılan, iç tüzüğü engellemeye çalıştılar. Bizim muhalefetin sesini kısmak gibi bir niyetimiz yok. Meclis kürsüsünden her milletvekilinin rahatlıkla konuşma imkanı var. Yalnız oradaki görüşmelerin kanun ve konu ile alakalı olması gerekir. Bunların istedikleri meclis her hafta, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri çalışıyor. Her bir grubun önerge vermesi de yaklaşık 40 dakika gibi bir zaman alıyor. 40 dakikadan 4 grup 160 dakika ediyor. Dolayısıyla 160 dakika neyi görüşeceğiz demekle geçiyor. Bu şartlarda meclis çalışacak karar çıkaracak. Bundan dolayı önerge haftada bir sefer, Salı günü verilsin. Konuşacak milletvekili ya da grupta 5 dakika konuşsun diye bir önerge sunduk. Ama bunlar sesimizi kısıyorsunuz dediler. Bunların derdi süre değil, meclisi çalıştırmamak. İç tüzükte meclisin daha aktif çalışması için önerge verdik. 2 bölüm halinde hazırlanan iç tüzüğün birinci bölümü tamamlandı önümüzdeki hafta görüşülecek. İnşallah bu konuda muvaffak oluruz tabii CHP yeniden kürsüyü işgal etmezse."

Konuşmaların ardından ilçeye yapılan yatırımlar ve ilçenin sıkıntıları dile getirildi.



Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti