İSLAM ALEMİ ?KUDÜS´ İÇİN TEK SES OLDU

İSLAM ALEMİ ?KUDÜS´ İÇİN TEK SES OLDU

BAYRAĞINI ALAN MEYDANLARA KOŞTU?

ABD Başkanı Donald Trump´ın Kudüs´ü İsrail´in başkenti olarak tanıdıklarını açıklaması, yurt  genelinde milyonlarca  kişi tarafından protesto edildi? Cuma namazı çıkışı Filistin ve Türk bayrakları ile meydanları  dolduran  Müslümanlar ?Kudüs Müslümanlarındır? sloganları  atarak ABD ve İsrail hükümetini  protesto ederken  ilimizde de  Hunat  ve Bürüngüz  Camii çevresinde  toplana  Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve  vatandaşlar  karara  tepki gösterip, sorumluları  lanetlediler?

ABD´nin Kudüs´ü İsrail´in başkenti olarak tanıyacaklarını ve büyükelçiliklerini Kudüs´e taşıyacaklarını açıklamasının ardından tepkiler tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de aratarak  sürüyor?

 Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Platformunca Cuma Namazı sonrası  Hunat Cami´nde  tertiplenen ?Kudüs ve Mescid-i Aksa´ için gerçekleştirilen dua programında bir araya gelen Sivil  Toplu Kuruluşu  Temsilcileri İl Müftüsü  Doç.Dr. Şahin Güven´in  gerçekleştirdiği  duanın  ardından İsrail ve Amerika aleyhine sloganlar atıp sorumluları lanetlediler?

Enerji ve Tabii Kaynaklar  eski Bakanı  ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcilerin  de iştirak ettikleri  dua programında  İslam Alemi´nin  huzurlu  geleceği  ve  Kudüs´ün  Siyonist  İsral´in elinden kurtulması  içine eller semaya açılarak  Yüce Yaradan´dan  yardım talep edildi?

İlimizdeki protestoların bir diğer adresi de Bürüngüz Camii önü oldu?  Saadet Partisi´nin öncülük  ettiği   buradaki  eylemde de önce  Kudüs ve MESCİD-İ AKSA´nın  kurtuluşu için dualar edilip ardından İşgalci   Siyonist  İsrail  hükümeti ve onlara hamilik  yapan ABD yönetimi  protesto edildi?



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor