İSMAİL KARAYEL NÖBETÇİ MİLLETVEKİLİYDİ

İSMAİL KARAYEL NÖBETÇİ MİLLETVEKİLİYDİ

PKK BELASINDAN KURTULACAĞIZ

AK Parti İl Teşkilatınca geçtiğimiz hafta yeniden hayata geçirilen ?Nöbetçi Vekil´ uygulamasında nöbet sırası İsmail Emrah Karayel´in oldu? Parti binasında medya mensuplarını ağırlayarak ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunan Karayel , vatandaşların istek ve taleplerini dinleyip çözüm yolları geliştirmeye çalıştı. Vekil Karayel Rusya ile yaşanan kriz konusunda ?Biliyorsunuz hudut namustur ve korunması gerekir. Dolayısıyla yapılan işlemle ilgili Türkiye açısından bir sıkıntı yoktur. Rusya kendine göre hamleler yapmaktadır, Türkiye de bunun karşılığında enerji tedarikinin çeşitliliği olmak üzere bütün hamlelerini yapmaktadır, planları hazırdır? diye konuştu?
Ak Parti Kayseri İl Teşkilatınca geçtiğimiz hafta yeniden başlatılan ?Nöbetçi Vekil´ uygulamsı çerçevesinde nöbet sırası henüz çiçeği burnunda milletvekillerimizden İsmail Emrah Krayel´de idi?İl binasında medya mensuplarını ağırlayarak ülke gündemine dair açıklamalarda bulunan Milletvekili Karayel sadece AK Parti´ye oy verenlerin değil tüm Türkiye´nin temsilcileri olduklarını vurgulayarak ?Malumunuz Kayseri´den her 3 kişiden 2´si, Türkiye´den de her 2 kişiden 1´i AK Parti dedi. Ama gelinen aşamada hükümetimiz ve sayın başbakanımızın yaptığı açıklamayla da bir kez daha ifade edildi ki, AK Parti olarak tüm Türkiye´nin Kayseri milletvekilleri olarak da tüm Kayseri´nin temsilcisiyiz. Bu vesileyle istikrara oy verdikleri için tüm AK Parti gönüldaşlarına teşekkür ediyoruz? değerlendirmesinde bulundu?.
Sözlerinin devamında düşürülen uçak sonrası Rusya ile yaşanan krizi değerlendiren Vekil Karayel, ?Rusya bunu kriz haline getiriyor. Tabi bu uçak içeriye girip müdahale edilmeseydi neler olurdu düşünülebilir ama Türkiye büyük bir devlet olduğu için yapması gerekeni yapmış, kendi hudutlarını korumuştur. Biliyorsunuz hudut namustur ve korunması gerekir. Dolayısıyla yapılan işlemle ilgili Türkiye açısından bir sıkıntı yoktur. Rusya bunu krize çevirerek kendine göre yalnızlaştığı bir dönemde NATO tarafından tehdit olarak algılandığı bir dönemde, Avrupa Birliği ve Amerika tarafından ambargoya tabii tutulduğu bir dönemde etrafında nadir iyi ilişkiler kurduğu ülkelerden birisi olan Türkiye´ye böyle bir tavır sergileme tercihinde bulundu. Devletler tercihlerinin neticesine katlanmak durumundadır. Rusya kendine göre hamleler yapmaktadır, Türkiye de bunun karşılığında enerji tedarikinin çeşitliliği olmak üzere bütün hamlelerini yapmaktadır, planları hazırdır? diye konuştu.
PKK terörü ile mücadele konusunda da değerlendirmelerde bulunan Vekil Karayel; terör örgütü PKK´nın araziden temizlendiği gibi şehir merkezlerinden de temizleyerek Türkiye´nin PKK´dan kurtarılacağını vurgulayarak ?PKK´NIN kendi yaptığı işlerin neticesinde çözüm sürecini ortadan kaldırılması doğurdur. Şuanda Doğu´da yapılan işler devletin iş yapış tarzlarından birisidir. Şuan Doğu´da arazide nasıl PKK´nın beli kırıldıysa şehir içinde de aynı şey yapılmaktadır. PKK Allah´ın izniyle bu operasyon sonrasında şehirlerden de sökülüp atılacaktır ve Türkiye 30 küsür yıldır uğraştığı PKK belasından Allah´ın izniyle kurtulacaktır? diye konuştu?
Sözlerinin sonunda Başbakan Davutoğlu tarafından açıklanan hükümetin eylem planını hakkında da yorumlar yapan Karayel, ?AK Parti´nin seçimden önce söyledikleri vaat değil taahhüttür? ifadesini kullandı?
Nöbetçi Vekil İsmail Emrah Karayel daha sonra çeşitli taleplerle parti merkezine gelen ilimiz sakinlerini dinleyip yardımcı olmaya gayret etti?
HABER: C.USTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı