İSRAİL SALDIRLARI LANETLENDİ...

İSRAİL SALDIRLARI LANETLENDİ...

?FİLİSTİN YALNIZ DEĞİLDİR?

Kayseri-Filistin Kardeşlik Platformunca tertiplenen; İsrail ve Amerika´nın Filistin´de uyguladıkları soykırımın protesto edildiği mitingde bir araya gelen Kayserililer ortaya konulan vahşeti lanetlediler? Mitinge iştirak ederek protestocuların sesi olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik zalimin karşısında asla sessiz kalmayacaklarını vurgulayarak ?Filistin yalnız değildir? diye haykırdı?

Kayseri-Filistin Kardeşlik Platformunca Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleştirilen İsrail ve Amerika´nın Filistin´de uyguladıkları soykırımın protesto edildiği mitingde bir Filistin için bir araya gelen Kayserililere ilk olarak hitap eden Gönüllü Kültür Teşekkülleri Platformu Başkanı Ahmet Taş oldu? Taş Siyonist İsrail hükümetinin Filsitin halkına yönelik yıllardır uyguladığı vahşeti lanetlediklerini belirterek,?Filistinli din kardeşlerimizin yanındayız. Şehitlerimize Allah´ta rahmet diliyoruz ? ifadesini kullandı?

Daha sonra kürsüye gelen ve Filistin´in sahipsiz olmadığını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´de ?Müslümanların ve tüm insanlığın kanaat, şükür, paylaşma gibi güzel hasletleri yücelten; rahmet, mağfiret ve kurtuluşa ermemize vesile olacak olan Ramazan ayını karşılamaya hazırlandığı şu günlerde ne yazık ki, İslam alemi yine büyük bir acı yaşıyor. Hiçbir kutsalı olmayanlar, bizden sonrası tufan anlayışıyla Allah´ın verdiği canı devlet terörü ile alanlar yine sahnedeler. Bu alçaklığa izin vermeyeceğiz. Kudüs sahipsiz değildir. Gazze Sahipsiz değildir. Filistin sahipsiz değildir. Müslümanlar da sessiz değildir? değerlendirmesinde bulundu?.

Başkan Çelik´in ardından Ak Parti İl Başkan Vekili Fatih Hasyüncü, Mhp İl Başkanı Serkan Tok ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ali Saraçoğlu ortak bir açıklama yaparak ?Cumhur İttifakı´ olarak İsrail vahşetini lanetlediler?

Protesto Mitingi İl Müftüsü Şahin Güven tarafından zulmün sona ermesi için gerçekleştirilen dua ve Filistin´de şehit olan dindaşlar için kılınan gıyabi cenaze namazı ile noktalandı?

Mitinge Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in yanı sıra Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, kurum kuruluş ve STK üyeleri ve çok sayıda ilimiz sakini de katıldı?

Öte yandan Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış, Osb Başkanı Tahir Nursaçan, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Volkan Çolak ?da yazılı birer mesaj yayınlayarak İsrail zulmünü lanetleyip, Filistin halkına destek verdiler?

 HABER: C.ÜSTEN



Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi