İSTANBUL BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ, MELİKGAZİ´DE

İSTANBUL BAHÇELİEVLER BELEDİYESİ, MELİKGAZİ´DE

İstanbul Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Melikgazi Belediyesinin İletişim Merkezi İle Açık Ofis Emlak Müdürlüğü servisinde incelemelerde bulunmak üzere Melikgazi belediyesini ziyarette bulundular.

İstanbul Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Melikgazi Belediyesinin İletişim Merkezi ile Açık Ofis Emlak Müdürlüğü servisinde gezisinde Melikgazi Belediyesi´nin olayı ve sorunu yerinde çözmüş olduğunu söyledi.
Melikgazi Belediyesinin İletişim Merkezi ile Açık Ofis Emlak Müdürlüğü servisini görmek ve iyi uygulamaları kendi belediyelerinde tatbik etmek için Kayseri´ye geldiklerini ifade eden Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, öncelikle Melikgazi Belediyesi´nin yenilenen hizmet binasını gezdiler ve iletişim merkezinde incelemelerde bulundular.
İstanbul Bahçelievler Belediye Başkan ve Belediye Yöneticileri, Başkan Büyükkılıç´a çalışmalarında başarılar dilerken, Başkan Memduh Büyükkılıç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ?Melikgazi Belediyesi İletişim Merkezi ile Açık Ofis Emlak Müdürlüğü servisinin adeta gezi alanı ve eğitim merkezi gibi hizmet vermektedir. Melikgazi İletişim Merkezi vatandaşların belediye girişlerinde iş ve işlemlerin çözüldüğü yerdir, aynı zamanda telefon veya bilgisayar ile başvurularının yerinde değerlendirirliği yerdir dolayı ise belediyemizin adeta hizmet vitrinidir. Örnek çalışma göstermekte bu açıdan adeta bir okul gibidir? dedi.
Başkan Memduh Büyükkılıç, tesisleri ziyaret eden İstanbul Bahçelievler Belediye Başkan ve Belediye Yöneticilerine İletişim Merkezi ile Açık Ofis Emlak Müdürlüğü servisinin birçok kamu kurum ve kuruluş yöneticilerince incelemelerde bulunulduğunu sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ