İYİ PARTİ ADAYI ATAŞ´A

İYİ PARTİ ADAYI ATAŞ´A

PINARBAŞI´DA YOĞUN İLGİ

İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayı Dursun Ataş, Pınarbaşı´da hemşerileri ile bir araya geldi. Ataş, Belediye Başkanlığı dönemindeki çalışmalardan olan Pınarbaşı Kapalı Semt Pazarı´nın açılışına da katıldı. Esnaf  ziyaretleri gerçekleştirip, vatandaşlarla da bir araya gelen Ataş, ?Seçildiğimde sizin karşınıza başım dik çıkamayacaksam, Allah o makamları bana nasip etmesin. Sizlerin desteği ile 24´ünden sonra yeni bir başlangıç olsun? dedi.

İYİ Parti  Kayseri Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Adaylardan Dursun Ataş ve Betül Tosun, Pınarbaşı ilçesini ziyaret ederek, vatandaşları dinledi. Pınarbaşı Belediye Başkanı iken Milletvekili adaylığı için görevinden ayrılan İYİ Parti Milletvekili adayı Dursun Ataş, ilçede coşkuyla karşılandı. Ziyaretlerinde yoğun ilgi gören Ataş´ı, hemşerileri bağrına bastı. Ataş´a destek sözü veren Pınarbaşılılar, ?Seni Meclis´te görmek istiyoruz? dedi.

Vatandaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür eden Ataş, ?Memleketimiz, sevdamız Pınarbaşı´ndaydık. Esnaflarımızla, hemşerilerimizle bir araya geldik. Hasret giderdik, helalleştik. Pınarbaşı´na, belediye başkanlığım dönemimde de kıt imkanlara rağmen iyi hizmetler yaptık. En iyisine layık olan vatandaşlarımıza hep en iyisini sunmanın gayretinde olduk. Şimdi de farklı bir alanında vatandaşımıza hizmet için yola koyulduk. İnşallah Pınarbaşımız, Kayserimiz ve Türkiyemiz iyi olacak? dedi.

Ataş, Pınarbaşı´da, belediye başkanlığı döneminde yapımına başlanan ve tamamlanan Pınarbaşı Belediyesi Kapalı Semt Pazarı´nın açılışına ve sonrasında düzenlenen iftar programına da katıldı. Burada da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Ataş, ?Allah bizleri hemşerilerimize mahcup etmesin? diye konuştu.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, açılışta yaptığı konuşmada iftar sofralarınsa siyaset yapmamaya özen gösterdiğine dikkat çekerek, ?Beni tanıyorsunuz, buralarda yani iftar sofralarında siyaset yapan adam değilim. Sadece şunu söylemek istiyorum, sizlere daha iyi hizmeti vermeyi Allah nasip edecekse o makamları da Allah bizlere nasip etsin. Eğer döndüğümüzde sizlerin içinde başım dik gezemeyeceksem Allah, bize o makamları nasip etmesin. 24´ünden sonra da yeni bir başlangıç olsun? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı