İYİ PARTİ KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ATAŞ´A

İYİ PARTİ KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ATAŞ´A

ERKİLET´TE YOĞUN İLGİ

İYİ Parti Milletvekili ve aynı zamanda Millet İttifakı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş, Erkilet´te vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Kalabalığa seslenen Ataş, ?31 Mart´tan sonra belediye bir kesimin değil, herkesin belediyesi olacak? ifadelerini kullandı. Ataş, ayrıca bir baba evlatları arasında nasıl ayrım yapmıyorsa, biz de mahallelere hizmette ayrım yapmayacağız. Birilerine rant sağlamayacağız? ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Milletvekili ve aynı zamanda Millet İttifakı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş, Erkilet´te vatandaşlarla bir araya geldi. İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Bozkurt ve partisinin Kocasinan Belediye Başkan adayı Hasan Sami Özvarinli ile Erkilet´te vatandaşlarla buluşan ve projelerini anlatan Ataş, yoğun ilgi gördü.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen Ataş, artık toplumda değişimin istendiğini belirterek, ?Ötekileştirmeden, gece gündüz çalışarak herkesime, her mahalleye, her bölgeye eşit hizmet götüreceğiz. Bunun sözünü vatandaşımıza veriyoruz? dedi.

Erkilet´te vatandaşın yoğun ilgisi ile karşılaşan Ataş, konuşmasında ?Nasıl ki bir baba evlatları arasında ayrım yapmıyorsa, biz de mahalleler arasında ayrım yapmayacağız? ifadelerini kullandı.

Ataş, şunları söyledi, ?Büyükşehir Belediye Başkanı asla ayrım yapmamalıdır. Biz bu anlayışla işe başlayacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, herkese kucak açacağız. Bunlar şuralı, buralı ya da yanımıza çekmeliyiz şeklinde bir düşüncede asla olmayacağız. Şimdi gelinen noktada 25 yıldır görevde olanlar proje açıklamaya başladı. Peki hangi projeleri yapacaklardı? Çok eskilere girmeye gerek yok, 5 yıl öncesine gidelim. Şimdi ?Ufuktaki Kayseri´  dediler ve proje açıkladılar. Peki neler yapacaklardı? Şehrin ortasından Kızılırmak geçecekti, geçti mi? Geçmedi. Orta Sanayi´de 450 dönümlük alanda kayıklar yüzecekti. Yüzdü mü? Yüzmedi. Hava İkmal´de 30 katlı binalar olacaktı. Oldu mu? Olmadı. Böyle uçuk kaçık projeler açıkladılar, nasıl olsa millet unutur dediler, ama bu millet bu seçimde gereken cevabı verecek?

MİLLETİN HAKKINI KORUYACAĞIZ

Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçildiğinde betona ve birilerine rant sağlayacak projelere asla izin vermeyeceklerini anlatan Millet İttifakı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dursun Ataş, ?Biz betonlaşmaya, bir kısım müteahhitlere rant sağlama adına hiçbir şeyi yapmayacağız. Biz bütçemizi millete eşit bir şekilde sunmanın derdinde olacağız. Pınarbaşı´nda nasıl herkese eşit hizmet edip, bu konuda arkamızdan tek söz ettirmediysek, aynı kararlılıkla Büyükşehir´de de çalışacağız. Orada nasıl borçlu devraldığımız bir belediyeyi borçsuz ve kasasında parası olan bir belediye olarak devrettiysek, Büyükşehir´de de aynısını yapacağız. Milletin hakkını koruyacağız. Ben bunu sözünü vatandaşlarımıza veriyorum. Bu belediye bir kesimin değil, herkesin belediyesi olacak? ifadelerini kullandı.

ATAŞ´TAN REKTÖRLERE ZİYARET

Diğer yandan Ataş, partisinin il yöneticileri ile birlikte Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış ile Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa´yı da ziyaret ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı ve aynı zamanda görüş alışverişinde bulundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı