İYİ PARTİ KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DURSUN ATAŞ,

İYİ PARTİ KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DURSUN ATAŞ,

?VATANDAŞ MUZDARİP, DEĞİŞİM İSTİYOR?

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş, Yıldırım Beyazıt ve Argıncık Mahallelerinin yanı sıra Talas ilçesinde çalışmalarını sürdürdü. Yine yoğun ilgi gören Ataş, Suriyeliler konusundaki çıkışı ile de vatandaşlardan destek aldı. Vatandaşlar, ?Umudumuz sizsiniz, yolunuz açık olsun? derken Ataş da gösterilen ilgiden dolayı teşekkür etti. Amaçlarının millete hizmet olduğunu dile getiren Ataş, ?Ben millete sevdalıyım. Ben bu millete hizmet için yola çıktım. Bu millete iyi işler sunmak, sorunları çözmek için yola koyulduk. Her zaman söylediğim gibi, Allah bizi bu millete mahcup edecek makamları da nasip etmesin.? dedi.

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, toplumun her kesiminden yoğun ilgi görüyor. Ataş, ziyaretleri kapsamında gittiği bölgelerde 7´den 70´e herkesi dinliyor, sohbet ediyor, dert dinleyip, projelerini anlatıyor. Bu kapsamda Ataş, Yıldırım Beyazıt ve Argıncık Mahallelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirip, aynı zamanda Pazar ziyaretleri ile de vatandaşlarla bir araya geldi.

?VATANDAŞ ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR?

Ziyaretlerde Ataş´a pazarcı esnafı da dert yanarak, piyasaların durumuna tepki gösterdi. Ataş, ?Ziyaretlerimiz de semt pazarlarını ziyaret edip, esnafımızla sohbet ettik. Vatandaşlarımızda, pazarcı esnafımızda mevcut durumdan şikayetçiler. Artık değişimin zamanı geldiğine karar vermişler. Bizde değişimden sonra refahı şehrimizde tesis edeceğimizin sözünü verdik? dedi.

?VATANDAŞ BELEDİYELERİN İLGİSİZLİĞİNDEN MUZDARİP?

Argıncık ziyaretlerinde de vatandaşların mevcut duruma tepkili olduğunu anlatan Ataş, ?Argıncık, Kayabaşı Mahallemizde esnaflarımızı ziyaret ettik. İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayımız Hasan Sami Özvarinli ile birlikte hemşerilerimizin sıkıntılarını dinledik. Gördük ki Argıncık´daki vatandaşlarımız belediyelerin ilgisizliğinden muzdarip, artık değişimi ve gelişimi istiyor. Bizde 1 Nisan´dan sonra sorunların çözümü için yoğun şekilde çalışacağımızın sözünü verdik? şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı