İYİ PARTİ KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DURSUN ATAŞ,

İYİ PARTİ KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DURSUN ATAŞ,

HERKESİN, HER KESİMİN BELEDİYESİ OLACAĞIZ

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş, çalışmalarını sürdürüyor. Doğu Terminali ve TOKİ´ye ziyaretler gerçekleştiren Ataş, ?Ötekileştirmeden, herkesin, her kesimin belediyesi olacağız ve sorunları çözeceğiz? dedi. Diğer yandan Ataş´a Pazar ziyaretlerinde esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlar da dert yandı. Esnaflar, ?İşler ölü? derken vatandaşlar da, ?Eskiden kiloyla alırdık, şimdi, taneyle alıyoruz? diyerek yaşanan ekonomik tabloya tepki gösterdi ve 31 Mart´ta iktidara ders vereceklerini belirtti.

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda Milletvekili Dursun Ataş, partisinin Adana Milletvekili İsmail Koncuk ile birlikte Doğu Terminali ve TOKİ´de vatandaşları ziyaret etti. Yoğun ilgi gören Ataş´a vatandaşlar destek sözü verdi. Ataş´ı gören bazı araç sürücüleri de araçlarını durdurarak, selamlaştı ve desteklerini ifade etti.

VATANDAŞLARDAN ATAŞ´A DESTEK SÖZÜ

31 Mart seçimlerinde İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş´ı destekleyeceklerini dile getiren bazı vatandaşlar ise ?İşin rastgelesin, desteğimiz sana. Allah yolunu açık etsin? temennilerinde bulundu. Pazar ziyaretlerinde esnafı da dinleyen Ataş´ı, bir pazarcı esnafı manilerle karşıladı. Esnaf, hayat pahalılığına dikkat çeken ve bu konuda iktidara da gönderme yaptığı manisi ile çevreden alkış aldı. Bir pazarcı esnafı da piyasaların durumunu, ?İşler ölü? diyerek özetledi.

SÖZ VERİYORUM, HERKESİN, HER KESİMİN BELEDİYESİ OLACAĞIZ

Doğu Terminali ve TOKİ ziyaretlerinde kendilerine parti il yöneticilerinin ve belediye meclis adaylarının yanı sıra İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk´un da eşlik ettiğini ifade eden Ataş, ?Milletvekilimiz ile birlikte vatandaşlarımızı ziyaret edip, hemşerilerimizi dinledik. Gördük ki Kayseri değişime hazır ve 1 Nisan sabahını bekliyor. Doğu Terminalinde de esnaflarımızı, vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Hemşerilerimiz ile sohbet edip, dertlerini dinledik. Ötekileştirmeden, herkesin, her kesimin belediyesi olacağımızın; sorunlarını çözmek için gece gündüz çalışacağımızın sözünü verdik? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı