İYİ PARTİ KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DURSUN ATAŞ,

İYİ PARTİ KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DURSUN ATAŞ,

?DURSUN BAŞKAN? SLOGANLARI İLE KARŞILANDI

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş, Akkışla ve Sarıoğlan´da seçim çalışmalarını sürdürdü. İlçelerde coşkuyla karşılanan Ataş´a vatandaşlar ?Dursun Başkan?  sloganları ile destek verdi. Ataş, ziyaretleri sırasında Saadet Partisi ilçe teşkilatını da ziyaret etti. Burada seçim ortamının iktidar cephesi tarafından adeta savaş alanına dönüştürüldüğünü ifade eden Ataş, bu duruma tepki gösterdi ve ?Düşman değiliz, savaşa değil, seçime gidiyoruz. Ne yazık ki ülkeyi bu noktaya getirdiler? dedi. Diğer yandan Ataş, ?Millet geçim derdinde bunlar ise sadece koltuk bekası derdinde. Vatandaş da her şeyin farkında ve 31 Mart´ta ders verecek? ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda Milletvekili Dursun Ataş, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle, STK, esnaf ziyaretleri ile vatandaşları dinleyen ve projelerini anlatan Ataş, çalışmalarına ilçelerde de devam etti. Sarıoğlan ve Akkışla ilçelerinde vatandaşları ziyaret eden Ataş, davul-zurna ile karşılandı.

?17 YILDIR NEDEN ÇÖZMEDİNİZ? ARTIK VATANDAŞ BU KURU LAFLARA İNANMIYOR?

31 Mart´ta milletin desteği ile göreve geldiklerinde ilçelere hak ettikleri hizmeti sunacaklarını ifade eden Ataş,  17 yıldır ellerindeki güce rağmen sorunları çözemeyenlerin, bugün bir kez daha milletin karşısına ?Sorunları biz çözeriz? vaatleri ile çıktığını söyledi. ?Vatandaş bu laflardan ve tutulmayan sözlerden usandı? diyen Ataş, ?Artık vatandaş bu kuru laflara inanmıyor. Sormazlar mı 17 yıldır neden çözmediniz? Bu millet size gereken desteği verdi, ama onlar bu desteğe rağmen sorunları çözemediler, aksine kat be kat artırdılar. İşte bunu gören vatandaş 31 Mart´ta bir ders verecek? diye konuştu.

?ŞİMDİ 31 MART´TA BİR DERS VERMEK LAZIM?

İktidar cephesinin seçim sürecinde tansiyonu yükseltip, vatandaşlar arasında gerginliğe sebep olduğunu dile getiren Ataş, Sarıoğlan, Palas ve Karaözü´nde gerçekleştirdiği ziyaretlerindeki konuşmasında bu duruma tepki gösterdi. Ataş, ?Süreci savaş alanına çevirdiler. Savaşa giriyoruz gibi muamele ediyorlar. Savaş falan yok, seçim var. Projelerimizi anlatacağız, vatandaşımız da kimi uygun görürse oyunu verecek, seçecek ve memleket yoluna devam edecek. Yıllardır bu ilçeleri ötekileştirdiler, vergileri aldılar ama hizmeti getiremediler. İşte şimdi 31 Mart´ta bir ders vermek lazım? şeklinde konuştu.

?DÜŞMAN DEĞİLİZ, SAVAŞA GİTMİYORUZ, BU ANLAYIŞ ÜLKEYE ZARAR VERİYOR?

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş, ziyaretleri sırasında Saadet Partisi ilçe teşkilatını da ziyaret ederek, çaylarını içti, başarı dileklerini iletti. Ataş, burada da siyasetteki üsluba tepki göstererek, ?Düşman değiliz, savaşa gitmiyoruz. Böyle bir şey olmaz. İnsanlar bu kadar ayrıştırılamaz, düşmanlaştırılamaz. Bu ülkemize zarar verir. Bu anlayış, birlik beraberliğimize zarar veri? dedi.

?MİLLET GEÇİM DERDİNDE BUNLAR KOLTUK DERDİNDE?

?Memlekette işsizlik ve geçim sorunu var? diyen Ataş, vatandaşlara yönelik konuşmasında, ?Sizlerin yaşadığı sorunları biliyorum. Millet geçim derdinde. Milletin işsizlik, geçim sorunu var. Ama bunların koltuk bekası sorunu var. Bu millet koltuk bekasını düşünenlere, sorunlarına kulak kapatır, yıllardır görmezden gelenlere gereken dersi 31 Mart´ta sandık başına giderek verecek. Çünkü bunlara bir ders vermenin zamanı geldi? diye konuştu.

?DURSUN BAŞKAN? SLOGANLARI İLE KARŞILANDI

Akkışla´da da coşkuyla karşılanan Ataş´a yönelik, ?Dursun Başkan?  sloganları atıldı. Ataş, burada da vatandaşlara projelerini anlatıp, dertleri dinledi. Ataş, ?Önce değişim olacak, sonra Kayseri´de gelişim olacak. Kayseri değişimle birlikte huzur bulacak. Sorunları çözmek için, söz veriyoruz gece gündüz çalışacağız. Belediye hizmetlerini her yere, ayırmadan adaletli ve eşit götüreceğiz.? dedi.

?ALLAH BİZİ VATANDAŞIMIZA MAHCUP EDECEKSE, O MAKAMLARI NASİP ETMESİN?

Ataş, beraberindeki Millet İttifakı bünyesindeki siyasi parti il yöneticileri ve belediye başkan adayları ile birlikte Avşarelleri Derneği´nin açılış programına da katıldı. Ataş, ?Bütün derneklerimiz bir arada, kardeşlik hukuku içinde hizmet veremeye çalışıyor.  Ben bana destek veren vatandaşlarımızın yüzünü yere eğdirecek bir şey yapmadım, yapmam da. Sizin içinizden biriyim. Milletin desteği ile milletvekili oldum. Ve şimdi Belediye Başkanı olarak  en iyi hizmeti vatandaşlarımıza sunmanın gayretindeyim.  Allah bizi vatandaşımıza mahcup edecekse, o makamları nasip etmesin. Bu çerçevede derneğimizin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı