İYİ PARTİ KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DURSUN ATAŞ,

İYİ PARTİ KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DURSUN ATAŞ,

?MİLLET BU KEZ DERS VERECEK?

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş, Pazar günü yapılacak olan seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu. Seçim sürecinde seçmenlerle bir araya gelip, projelerini anlattıklarını kaydeden Ataş, ?Biz söyleyeceğimizi söyledik. Vatandaşlarımızla dertleştik, hedeflerimizi anlattık. Artık sandık günü geldi. Vatandaşlarımız 17 yılın sonunda gelinen noktayı çok iyi görüyor. Bu nedenle sandık başında yıllardır yerelde ve genelde sözlerini tutamayan, vatandaşı ötekileştiren, ülkeyi geren, koltuk sevdalılarına gereken cevabı verecektir. Çünkü milletimizin sabrı artık taşmıştır. İyi günler yakın? dedi.

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda Milletvekili Dursun Ataş, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerin ülkeye, Kayseri´ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

?VATANDAŞ MEVCUT İKTİDARA BİR DERS VERECEKTİR?

 Vatandaşların gelinen süreci değerlendirip, mevcut iktidara bir ders vereceğini belirten Ataş, ?Biz seçim süreci içerisinde projelerimizi vatandaşımıza anlattık. İmkanlar çerçevesinde ulaşabildiğimiz her yere gitmeye çalıştık. Vatandaşımızla dertleştik, sorunları çözeceğimizin sözünü verdik. Ülkenin rahat nefes alması için değişim şart. Çünkü 17 yılın sonunda vatandaş tanzim kuyruklara mahkum edildi. Ekonomik sıkıntılarla baş başa bırakıldı. Şimdi ne vatandaşın halini soran var, ne de dertlere çözüm üreten. Varsa, yoksa koltuk bekaları. Biz koltuklarımızı terk etmeyelim de vatandaş ne olursa olsun düşüncesindeler. İşte bu yanlışlara dur demek için, iktidara bir ders vermek için yerel seçimler önemli. Vatandaşlarımızı yaşadıkları sıkıntıları göz önünde bulunduracak ve sandıkta bir ders verecektir. İktidarda bu dersin ardından şapkasını önüne koyup, yaptığı yanlışları gözünün önüne getirecek ve vatandaşın cevabından ders çıkaracaktır.? diye konuştu.

?SÖZ VERDİK AYIRT ETMEDEN HİZMET VERECEĞİZ?

?Siftahsız dükkan kapatan esnaf için, geliri olmayan yoksul için, genç işsizlerimiz için, öğrencilerimiz için, herkes için projelerimiz hazır? diyen Ataş, şunları söyledi, ?Hemşehrilerimiz yıllardır yönetenlerin ilgisizliklerinden, sorunlara kayıtsız kalışlarından şikayetçiler. Mevcut durumdan pazarcı esnafımız şikayetçi, vatandaşımız şikayetçi. Görüyoruz ki, hep söylediğimiz gibi beka sorunu değil, insanımızın geçim sorunu var. Söz verdik istihdam odaklı olmayan hiçbir projeye imza atmayacağız, şehrimizin refah düzeyini artırmak için gece gündüz çalışacağız. Söz verdik hiçbir mahallemizi, ilçemizi ayırt etmeden, topyekün kalkınmayı gerçekleştireceğiz. Birilerinin değil, herkesin belediyesi olacağız. Belediyemizi birlikte yöneteceğiz.?

?BİZ ONLAR GİBİ SURİYELİLERİ DEĞİL, KENDİ İNSANIMIZI AVANTAJA ÇEVİRECEĞİZ?

?Suriyeliler konusunda da tavrımız net, duruşumuz net? ifadelerini kullanan Ataş, ?Elbette ihtiyaç sahiplerine destek vermeliyiz, sahip çıkmalıyız, ama artık yeter. Suriyeliler için de en uygun olanı ülkelerine geri dönmeleridir. Bu konuda biz bu ülkenin kaynaklarının Suriyelilere değil, işsiz gençlerimize harcanması gerektiğini düşünüyoruz. ?Suriyelileri avantaja çevireceğiz´ diyenlere de eğer bir avantaj varsa, bu avantaj kendi insanımıza sağlanmalıdır diyoruz? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı