İYİ PARTİ KAYSERİ İL BAŞKANI

İYİ PARTİ KAYSERİ İL BAŞKANI

İŞADAMI HÜSEYİN TEKİN OLDU?

İYİ Parti´de kurucu il başkanları açıklanmaya devam ediyor. 8 kurucu il başkanını daha açıklayan İYİ Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, sosyal medya hesabından  yaptığı değerlendirmede  aynı zamanda Kayseri Ticaret Odası Meclis Üyesi olan İş Adamı  Hüseyin Tekin´in  İYİ Parti Kayseri İl Başkanı olduğunu  duyurdu?

İYİ Parti´de kurucu il başkanları açıklanmaya devam ediyor. 8 kurucu il başkanını daha açıklayan İYİ Parti Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, sosyal medya hesabından  yaptığı değerlendirmede  Kayseri , Adana, Balıkesir, Bursa, Çorum, Elazığ, Ordu ve Tokat illerimizde de İYİ Parti kurucu il başkanlarının atandığını duyurdu? Yeni  görevlendirilen 8 il başkanı ile birlikte yurt genelinde  atanan  il başkanı  sayısının  52´ye ulaştığını  duyuran  Aydın ?Aynı zamanda Kayseri Ticaret Odası Meclis Üyesi´de  olan İş Adamı  Hüseyin Tekin´in  İYİ Parti Kayseri İl Başkanı olarak  atandı? ifadesini  kullandı? 

Peki  İyi Parti  İl Başkanı  olan Hüseyin  Tekin kimdir ?

19.10.1958 Nevşehir Avanos, Paşalı Köyü doğumlu olan Hüseyin Tekin, ilkokulu Gazipaşa´da, ortaokulu Aydınlıkevler´de ve lise öğrenimi ise Kayseri Lisesi´nde tamamladı. Ticaret hayatına erken yaşta atılan Hüseyin Tekin, 1976-1978 yılları arasında Esentepe Büyük Ülkü Derneği´nin şube başkanlığını üstlendi. 1991-1993 yılları arasında ise MHP Kayseri İl Teşkilatı´nda yönetim kurulu üyeliğinde bulunan Hüseyin Tekin, 1993-1995 yılları arasında MHP Kayseri Melikgazi İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. 1994-1999 yılları arasında, Kayseri Melikgazi Belediyesi Meclis üyeliği yapan Hüseyin Tekin, 1995-2009 yılları arasında Kayseri Ticaret Odası Meclis üyeliği, yönetim kurulu üyeliği ve başkan vekilliği görevinde bulundu. Hüseyin Tekin, ayrıca Uluslararası Nakliyeciler Derneği UND ve RODER Gemi İşletmecileri ve Kombine Taşımacılar Derneği´nin yönetim kurulu üyeliği görevinde bulundu. MHP İl Başkanı Mete Eke tarafından oluşturulan yönetimde il başkan yardımcılığı görevini üstlenen Hüseyin Tekin, Hat Uluslararası Nakliyat Şirketi, Tek Speed Uluslararası Nakliyat A.Ş. ve Tekin Petrol A.Ş.´de yönetim kurulu murahhas azası olarak görev yapıyor. Evli ve 4 çocuk babasıdır.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı