İYİ PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYI DURSUN ATAŞ,

İYİ PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYI DURSUN ATAŞ,

?VATANDAŞLARIMIZI EKONOMİK REFAHA KAVUŞTURACAĞIZ, ÇÜNKÜ ONLARA SÖZÜMÜZ VAR?

İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayı Dursun Ataş, mahalle ve STK ziyaretleri ile seçim çalışmalarını sürdürdü. Mahallelerde semt pazarlarını ziyaret eden Ataş, vatandaşlarla dertleşti. Vatandaşların ekonomik sıkıntılardan şikayetçi olduğunu ifade eden Ataş, ?Vatandaşımız, darda. Bayram gelmiş neyime diyor. Ne yazık ki evdeki hesap çarşıya uymuyor.  Fiyatlar el yakıyor. Vatandaşın bu halini görmezden gelenler ise ülke büyüdü diyor. 16 yılda kimler büyüdü, nasıl büyüdü ortada. Ama endişeye gerek yok. İyiler geliyor, vatandaş 24 Haziran´dan sonra iyi olacak. Çünkü onlara sözümüz var" diye konuştu.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayı Dursun Ataş, 24 Haziran seçimlerine yönelik çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Ataş, ilçe, mahalle ve STK ziyaretleri ile vatandaşlarla bir araya geliyor. Ataş, seçim çalışmaları kapsamında Eskişehir Bağları, Altınoluk, Ziya Gökalp ve Yavuzlar Mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu, partisinin projelerini anlattı.

Ataş, vatandaşın ekonomik sıkıntılarla mücadele ettiğini ifade ederek, ?Ziyaretlerimiz de vatandaşımız işsizlikten dert yanıyor. Alım gücünün düştüğünü belirtiyor. Ay sonunu zor getirdiklerini, kredi kartı borçları ile karşı karşıya kaldıklarını, ödeyemediklerini ifade ediyor. Her şey ateş pahası diyorlar. Vatandaşımız, bizi bu hale getirenlerden, artık 24 Haziran´da hesap soracağız diyor. Allah´ın izni ile 24 Hazirandan sonra bütün vatandaşlarımızı ekonomik refaha kavuşturacağız. Çünkü onlara sözümüz var.? dedi.

?16 YILDA VATANDAŞIN BÜTÇESİ ERİDİ, AMA KİMLERİN NASIL BÜYÜDÜĞÜ, ORTADA?

Vatandaşın halini görmezden gelenler her gün insanların yüzüne baka baka ?Ülke büyüdü, refah arttı, her evde buzdolabı olması refahın göstergesi? yönünde açıklama yapıp, milletin aklıyla alay ettiğini dile getiren Milletvekili adayı Dursun Ataş, ?16 yılda kim büyüdü, kimler büyüdü? Nasıl büyüdüler? Kimler yoklukla mücadele ediyor, kimler bollukta gününü gün ediyor? Vatandaş borç altında eziliyor, ay sonunu zor getiriyor. Analar, Babalar hayallerini erteliyor. Hani büyüme? Bu büyüme neden halka yansımıyor? Ama çözüm var. Vatandaşımız 24 Haziran´dan sonra iyi olacak. Çünkü onlar için yapacaklarımız var. Kayserimiz, Türkiyemiz iyi olacak. İyilikte buluşacağız. Gösterilen ilgi değişimin ayak sesleri? diye konuştu.

?VATANDAŞIN BORCUNU SİLECEĞİZ?

İYİ Parti´nin ekonomik projelerinin vatandaşın dertlerini çözeceğini anlatan Ataş, ?İlk etapta Türkiye Dayanışma Fonu kuracağız. 5 milyon vatandaşımızın kredi borcunu satın alacağız. Asgari ücretlinin ve işsizlerin borcunu sileceğiz. Borç vatandaşımızın artık kaderi olmayacak. Vatandaşımız ekonomik açıdan iyi olacak. Türkiye her alanda iyi olacak? dedi.

Diğer yandan İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayı Dursun Ataş, Pınarbaşı  ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Pınarbaşı Şoförler ve Otomobilciler Odası´nın birlikte düzenlediği iftar programına  da katıldı. Esnafla sohbet eden Ataş, ?Hemşerilerimizle sohbet etme imkanımız oldu. İlgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı