İYİ PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYI DURSUN ATAŞ,

İYİ PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYI DURSUN ATAŞ,

?İNSANLAR BASKIDAN DA BIKTI, DİP DALGA GELİYOR?

İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayı Dursun Ataş, seçim çalışmalarına devam ediyor. Mahalle ziyaretleri ile vatandaşlarla bir araya gelen Ataş, ?Gittiğimiz yerlerde, görüştüğümüz vatandaşlar baskıdan, korkudan bunalmış durumda. Bize, biraz daha gayret diyorlar. Bu durum oylara da yansıyacak, iktidara tepkili dip bir dalga geliyor. 16 yıl bu iktidara fedakarlık yapan millet, hiçbir şey değişmediğini görüyor ve sandıkta cevabını verecek? dedi.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayları seçim çalışmalarına devam ediyor. Milletvekili adayları Bünyan´ın Güllüce Mahallesi´nde iftar programında vatandaşlarla bir araya geldi.  Vatandaşlarla sohbet eden İYİ Parti Milletvekili adayları, aynı zamanda sorunları da dinledi.

 Melikgazi-Esenyurt, Yıldırım Beyazıt ile Talas-Anayurt Mahalleleri´nde kurulan semt pazarlarını da ziyaret eden İYİ Parti Milletvekili adaylarına, vatandaşların gösterdiği ilgi dikkat çekti. Vatandaşlar yaşadıkları ekonomik sıkıntılara dikkat çekerek, dertlerini Milletvekili adaylarına anlattı. İYİ Parti Milletvekili adaylarından Dursun Ataş,  Keçitepe Mahallesi´nde vatandaşlarla da bir araya geldi. Ataş, 24 Haziran´da Türkiye´nin yüzünü güneşe döneceğini ifade ederek, ?Seçilirsem gece gündüz demeden Kayserimiz için çalışacağız. Vatandaşımızın hizmetkarı olacağız. Telefon numaramız da değişmeyecek, biz de değişmeyeceğiz. Bugün olduğu gibi yine vatandaşımızla iç içe olacağız. Bize ulaşmak, bazılarına ulaşmak gibi zor olmayacak? dedi. Seçim çalışmaları ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Ataş, gittikleri yerlerde yoğun ilgi gördüklerini ve bu durumunda kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Ataş, ?Ziyaret ettiğimiz, tokalaştığımız, selamlaştığımız vatandaşlarımızın yüzde 80´i, bize moral veriyor ve ?biraz daha gayret´ diyor. Bu bizi mutlu ediyor. ?Durmayın, devam edin´ diyorlar. Korkudan kendini ifade edemeyen vatandaşlar var, ama kulağımıza bir şeyler söylüyorlar. İktidarın yanındaki, dibindeki insanlar dahi çekiniyor. Bu korkuyu yaydılar ne yazık ki topluma. Yıllardır acı tablo bu. Korku toplumu oluşturdular. Daha önce emekliye 1000 TL bayram ikramiyesi konusunda ?Kaynak nerede?? diye muhalefeti eleştirenler, 16 yıl sonra ne oldu da 1000 TL vermeye başladılar seçim öncesi. Demek ki korku bacayı sardı. Demek ki istenince kaynak varmış. Kaynakları doğru değerlendirirseniz, bu halk hak ettiği yaşama kavuşur. Şimdi kaynak vardı da 16 yıldır neden vatandaşların sorunlarını çözmediniz? Yoksulluk, yolsuzluk, yasaklar ne oldu? Toplumdaki bu korkuyu yok edeceğiz, insanlar rahatlayacak. Düşüncesini özgürce söyleyecek. Bu tepki dalgasını toplumda görüyoruz. İnsanlar artık baskıdan kurtulmak istiyor. Millet, 24 Haziran´da sandıkta, yeter deyip, cevabını verecek ve iktidara iyiler gelecek? dedi.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayı Dursun Ataş, ayrıca tüm vatandaşların Ramazan Bayramı´nı da kutlayarak, ?Bayramlar birlik ve beraberliğin simgesidir. Allah, daha nice bayramları sağlık, huzur ve barış içinde mutlu bir şekilde yaşamayı, kutlamayı nasip etsin. İnşallah Türkiye iyi olacak. Herkese ağız tadıyla, iyi bayramlar diliyorum?  diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı