İYİ PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYI DURSUN ATAŞ,

İYİ PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYI DURSUN ATAŞ,

KIRSALDAKİ VATANDAŞLARI UNUTMADI

İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayı Dursun Ataş, ilçelerde vatandaşlarla bayramlaştı. Yoğun ilgiyle karşılaşan Ataş, vatandaşların davetini kırmayıp, birlikte halay çekti. Gösterilen ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür eden Ataş, ?Tıpkı halaylarda olduğu gibi bir olacağız, kardeş olacağız ve birlikte iyi günler göreceğiz. 24 Haziran´da Türkiye bir başka olacak. Vatandaşın yüzü gülecek, ülkeye huzur gelecek? dedi.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayları, Ramazan Bayramı´nda ilçe, mahalle ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek, vatandaşların bayramını kutladı. İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayı Dursun Ataş da Pınarbaşı, Sarız başta olmak üzere ilçelerde vatandaşlarla bir araya gelip, bayramlaştı. Büyükşehir yasası ile mahalleye dönüştürülen köyleri ziyaret eden Ataş, vatandaşlarla bayramlaşıp, sohbet etti. Yoğun ilgi gören Ataş, ziyaretleri sırasında davul-zurna ile karşılandı. Ataş, vatandaşların daveti üzerine halay da çekti.

Vatandaşların yine sorunlar içinde hüzünlü bir bayram yaşadığını ama her şeye rağmen umutlarını yitirmediğini ifade eden İYİ Parti Milletvekili adayı Dursun Ataş, ?Vatandaşlarımız 24 Haziran´ı bekliyor. Çünkü o gün millet, sandıkta yıllardır tek başına iktidar olmalarına rağmen sorunlarını çözemeyen iktidara gereken cevabı verecek. Köyleri, mahalle yapan ve ?zengin ortak geliyor´ diye havalarını atıp, daha sonra çekip giden ve köyleri yıllarca unutup, kaderine yani yokluğa ve yoksulluğa terk edenlere gereken cevabı verecek? dedi.

Pınarbaşı´nda da ziyaretler gerçekleştiren Ataş, hemşerileri ile de bayramda kucaklaştı.

Ataş, ?Toprağı, suyu taşı, bir tutkudur Pınarbaşı dedik ve yine vatandaşlarımızla buluşmak için düştük yollara. Kırsal Mahallelerimizde bulunan hemşerilerimizle bayramlaştık dertleştik, sohbet ettik.Gösterdikleri ilgi ve teveccühten dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı mübarek olsun. Çıktığımız bu yolda Allah´ım bizleri mahcup etmez inşallah? diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı