İYİ PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

İYİ PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI

DEVELİ´DE VATANDAŞLA BULUŞTU

İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayları, Develi´de esnaf ziyaretleri gerçekleştirip, vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili adaylarından Dursun Ataş, vatandaşların sorunlarını dinlediklerini belirterek, ?İlçelerimiz dertli. İlçelerimiz unutulmuş, verilen sözler tutulmamış. İnsanların düşünmeye dahi korktuğu bir dönemde huzura, mutluluğa, iyi günlere Kayserimizi, ülkemize taşıyacak projelerimizi anlattık? dedi. Ataş, ?Tarım ve hayvancılığın can çekiştiği ilçelerde önlem alınmazsa insan kalmayacak. Çünkü nüfus her geçen yıl azalıyor? şeklinde konuştu.

Mevcut iktidarın ülkeyi yönetemez halde olduğunu ifade eden Ataş, ?Onlara da yazık, çünkü artık beden yorgun, beyin tükenmiş, iş çıkaramıyorlar. Motor artık bitmiş, kamyon düz yolda tekliyor, yokuşu zaten hiç çıkamıyor. Ülkemiz, şehrimiz, geleceğimiz için artık yeniye, yenilenmeye ve iyiye ihtiyaç var? dedi.

İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayları, 24 Haziran´da yapılacak olan milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Adaylar ilçe ziyaretlerine Develi ile devam etti. Develi´de esnafı ziyaret eden Milletvekili adayları, hal hatır sordu ve dert dinledi.

Vatandaşların İYİ Parti Milletvekili adaylarına yönelik ilgisi ise dikkat çekti.

"YENİYE, YENİLENMEYE VE İYİYE İHTİYAÇ VAR"

İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayı Dursun Ataş, ?Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte vatandaşlarımızla buluşmaya devam ediyoruz. Develi ilçemizi de ziyaret ederek, vatandaşlarımızla hoş sohbetler ettik. Onlarla selamlaştık, dertlerini dinledik, projelerimizi anlattık. Gittiğimiz yerlerde vatandaşların mevcut iktidara tepkili olduğunu gördük. Çünkü yıllarca verilen sözler tutulmamış, her seçim dönemi aynı vaatlerle vatandaşın karşısına çıkmışlar, ama ortada çözüm yok. Her geçen gün daha da kötüye giden bir durum var. Tarım ve hayvancılık can çekişiyor. İlçelerde nüfus azalıyor. Eğer önlem alınmazsa adeta ilçelerde insan kalmayacak. Çünkü insanlar para kazanmak için, geçinmek için doğduğu toprakları terk etmek zorunda bırakılıyor. Ülkeyi 16 yıldır yönetenler ise bu gerçeği görmezden gelip, günü birlik politikalarla günü kurtarmaya çalışıyor. Vatandaş artık, 1 devam dedik, 2 devam dedik, 3 dedik, hep destek verdik ama yıllardır bir şey görmedik, bu nedenle artık yeter diyor. Yıllardır, dertlerimiz devam ediyor, çilemiz bitmiyor diyor. Değişim zamanı geldi diyor. Bu iktidarın yorulduğunu, çıkmazda olduğunu, sürekli seçim kararlarıyla zaman kazanmaya çalıştığını, çözüm üretemez hale geldiğini görüyor. Bu nedenle bu iktidarın kadroları artık emekli edilmeli. Onlara da yazık, çünkü artık beden yorgun, beyin tükenmiş. İş çıkaramıyorlar. Oysa her şeyi yapacak güçleri var, ama motor artık bitmiş, kamyon düz yolda tekliyor, yokuşu çıkamıyor. Ülkemiz, şehrimiz, geleceğimiz için yeniye, yenilenmeye ve iyiye ihtiyaç var? dedi.

?İLGİ VE ALAKA, İYİ GÜNLERİN ÇOK YAKIN OLDUĞUNUN HABERCİSİ?

Ziyaretleri sırasında çocuklarla da yakından ilgilenen İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayı Dursun Ataş, ?Ülkemizin geleceği olan çocuklarımıza, güzel bir Türkiye bırakmak için çalışıyoruz. Tek gayemiz vatandaşlarımıza hak ettikleri yaşamı sağlayabilmek? diye konuştu. Diğer yandan İYİ Parti Kayseri Milletvekili adayları, Dursun Ataş, Fatih Eryılmaz, Berrin Eyidemir, Kamil Karamete, Hasan Aydın ve Betül Tosun, partilerinin Develi ilçe teşkilatını da ziyaret etti.

Ziyarette partililerle fikir alışverişinde bulunan milletvekili adayları, yoğun tempoyla teşkilatlarla birlikte çalıştıklarını belirtti.

Milletvekili adaylarından Dursun Ataş, ?Develi İlçemizi ziyaret ettik. Develili hemşerilerimizle dertleştik, sohbet ettik. Gösterdikleri ilgi ve alaka, iyi günlerin çok yakın olduğunun habercisi. İYİ Parti Develi İlçe Teşkilatımıza ve hemşerilerimize teşekkür ediyorum? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı