İYİ PARTİ KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. HASAN SAMİ ÖZVARİNLİ,

İYİ PARTİ KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. HASAN SAMİ ÖZVARİNLİ,

?BU ÇOCUKLARIMIZA, SAHİP ÇIKACAĞIZ?

31 Mart seçimlerine doğru saha çalışmalarına hız veren İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, dün Yeraltı çarşısındaydı. Meclis üyesi adayı Kazım Yücel ve partililerle birlikte çarşı merkezinde bir dizi temaslarda bulunan Özvarinli ve Yücel´e yoğun ilgi ve sevgi gösterileri vardı. Kayseri özel Çocukları Topluma Kazandırma Derneğini ziyaret eden Özvarinli, engelli çocukları görünce duygularını gizleyemedi,?Bu çocuklarımıza sahip çıkacağız? dedi.

DERNEK ZİYARET EDİP, ÇARŞI PAZAR GEZDİ.

Millet İttifakı´nın Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, saha çalışmalarını sürdürüyor. Her gün farklı mahallelerde Kocasinanlılarla buluşan İYİ Parti Adayı Özvainli, çarşı merkezinde bir dizi temaslarla bulundu. İYİ Parti Kocasinan Meclis üyesi adayı işadamı Kazım Yücel ve partililerle birlikte; Kayseri özel Çocukları Topluma Kazandırma Derneği Başkanı Salih Gülay´ı dernek merkezinde ziyaretle güne başlayan Özvarinli, Yeraltı çarşısı ve çarşı merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi ve burada yeralan esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Kayseri özel Çocukları Topluma Kazandırma Dernek Başkan Salih Gülay ve Yöneticilerini ziyaretinde kısa bir konuşma yapan Özvarinli,? Sayın Başkan bizleri sıcak karışılmanızdan dolayı teşekkür ederiz. Dua kaynağımız olarak gördüğümüz bu engellerli çocuklarımızın yaşamlarını kolaylaştırmak, onları hayata daha çok bağlayacak onların yaşama sevinçlerini artıracak çalışmalar yapacağız. Bir kez daha gördük ki onlar bizlerden bir şeyler bekliyor. Bizde inşallah bu beklentilerini boşa çıkarmayacağız. Bunu yapmak aslında yerel yöneticiler olarak asli görevlerimiz arasındadır.1.Nisan´dan hemen sonra uygulamaya koyacağımız en öneli projelerimizden biriside Engelsiz Yaşam Merkezi, Engelsiz Çocuk Evleri olacak.?dedi.? dedi. Özvarinli, Ziyaretimizde hayırlı işler yapanlar olarak nitelendirdiği derneklerle ilgili özel projeleri olduğunu vurguladı. Özvarinli, Bu memlekete faaliyet gösteren tüm dernek ve yöneticilerini, demokrasiye sahip çıkmalarını ve 31 Mart´ta gerçekleştirilecek seçim sandığına memleketi düşünerek güle oynaya gitmeleri gerektiğini söyledi. Dernek çıkışında Yeraltı Çarşısında bir vatandaşla ilginç bir diyalog yaşanan Özvarinli,?hem duanızı hem de oyunuzu istiyorum. Allah´ın izniyle sizlerin oylarıyla Seçileceğim inşallah. Sizlere daha çok ve daha güzel hizmetler yapacağım.1.Nisan´da belediyede sizinle birlikte çay içelim inşallah? şeklinde yanıt verdi.

KOCASİNAN´A 5 YILDA DEV PROJE KAZANDIRACAK!

Dolaştığı yerlerde karşılaştığı her esnafın ve vatandaşın elini sıkan Özvarinli, ilçeye yapacakları projelerden söz etti. Özvarinli, hiç yorulmadan, usanmadan enerjisini verimli kullanıyor. Vatandaşın dertlerini dinleyen ve iyi dileklerini alan Özvarinli, esnafla ve meydanda dolaşan Kayseri sakinleriyle de sohbet etme imkanı buldu. Karşılaştığı bazı dernek başkanlarıyla da bir süre ayaküstü sohbet eden Özvarinli, daha sonra çarşı esnafına ziyaretlerde bulundu. Gittiği her yerde vatandaşlarla buluşan Özvarinli, eğitimden sağlığa, ulaşımdan sosyal ve kültürel yaşama dair Kocasinan´la ilişkin vaatlerini ve onlara ait projelerini anlattı. Dr.Özvarinli, çocukları dört yaşına gelene kadar annelere çocuklarıyla birlikte ücretsiz ulaşım imkânı sağlayacaklarını öğrencilere de yardımcı maddi, manevi olacaklarını tekrarladı.

YERALTI ÇARŞISI CANLANACAK

Yeraltı çarşısında esnaf ziyaretinde bulunan İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Dr. Hasan Sami Özvarinli, burada faaliyet gösteren esnafın sorunlarını dikkatle diledi, onlara çözüm önerilerini sundu. Özvarinli,? Yeraltı çarşımızı canlandıracak projemiz hazır. Sahabiye medresesi ile Almer arasındaki alt geçit´in ve yeraltına alınacak raylı sistemin yeraltı çarşısına direk bağlantısının yapılacağı müjdesini veriyorum. Bu proje hayata geçtiğinde burası insan geçişinin daha kolay sağlandığı bir yer olacak ve canlılık kazanacaktır. Bu ne demektir, yeraltı çarşısı esnafıyla tüketicinin,yani vatandaşların daha sağlıklı buluşmasının sağlanması demektir.?şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı